Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Cale Makarilla uskomaton viikko! – Kolme merkittävää palkintoa

Colorado Avalanchen Cale Makar pokkasi Conn Smythe Trophyn.
AOP

Colorado Avalanche voitti NHL:n mestaruuden eli Stanley Cupin. Avalanche kaatoi Stanley Cup -finaaleissa Tampa Bay Lightningin kuudessa pelissä voitoin 4-2 ja aloitti juhlat vieraskaukalossa. Avalanche oli läpi kauden yksi sarjan parhaista joukkueista ja ansaitsi mestaruuden kolmen pettymykseen päättyneen kauden jälkeen. Joukkueen mestaruuden yhtenä suurimpana takuumiehenä oli kanadalaispuolustaja Cale Makar.

Colorado Avalanche kaatoi NHL:n Stanley Cup -finaalien kuudennessa pelissä Tampa Bay Lightningin lukemin 2-1. Tämä tarkoitti sitä, että Avalanche juhlii organisaation historian kolmatta Stanley Cupia ja ensimmäistä sitten vuoden 2001. Vuonna 2001 joukkueen kapteenina toimi nykyinen GM Joe Sakic.

Avalanchen ykköstähti pudotuspeleissä ja läpi oikeastaan koko kauden oli sensaatiomainen kanadalaispuolustaja Cale Makar. Vuoden 2017 ykköskierroksen nelosvaraus pelasi hurjan runkosarjan iskien yhteensä 86 tehopistettä 77 otteluun. Teholukema meni 48 maalia plussan puolelle. Makar muodosti yhdessä Devon Toewsin kanssa yhden NHL:n parhaimmista pakkipareista.

Makarille mennyt viikko on ollut hurja. Aiemmin Tampassa Makar palkittiin ensimmäistä kertaa NHL:n parhaalle puolustajalle jaettavalla Norris Trophylla. Norris-kisassa Makar ohitti lopulta äänestyksessä Nashville Predatorsin sveitsiläistähti Roman Josin, joka iski runkosarjassa lähes sata pistettä.

Norrisin ja Stanley Cupin lisäksi Makar pokkasi viimeisen finaaliottelun jälkeen NHL:n pudotuspelien parhaalle pelaajalle annettavan Conn Smythe Trophyn. Lyhyen, kolme täyttä kautta kestäneen uransa aikana Makar on nyt voittanut käytännössä kaikki mahdolliset palkinnot, jotka NHL-puolustaja voi urallaan voittaa, sillä tulokaskaudellaan 2019-20 Makar äänestettiin myös vuoden tulokkaaksi.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL