Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Todella iso nimi sivuun NHL:n päävalmentajamarkkinoilta – Pitää välivuoden

Barry Trotz päävalmentaja Kanada
AOP

NHL-valmentajamarkkinoiden kuumimpiin nimiin lukeutunut Barry Trotz ilmoitti perjantaina haastattelussa, että aikoo pitää välivuoden. Tieto tuli suurena yllätyksenä.

59-vuotias kanadalaisvalmentaja Barry Trotz kertoi perjantaina NHL.comin haastattelussa, että aikoo pitää välivuoden valmennustöistä. Miehen edellinen urakka loppui toukokuussa, kun New York Islanders irtisanoi hänet. Trotz kertoi päättäneensä, että on aika asettaa perhe- ja henkilökohtaiset asiat etusijalle.

– Minulla on joitain asioita henkilökohtaisesti, joista minun on huolehdittava, perheen kannalta, joista minun on huolehdittava.

– Jos olisin sanonut, että otan työn vastaan, olisin mielestäni tehnyt mille tahansa joukkueelle karhunpalveluksen ja itselleni karhunpalveluksen, koska valmentajana NHL:ssä oleminen on vaativaa. Se vaatii kaiken. Se vain tekee niin, emotionaalisesti se vain tekee niin, henkisesti se vain tekee niin. Joten en voinut mennä sille tielle.

Trotz ei kuitenkaan aio suinkaan jäädä eläkkeelle. Paluu siintää joskus tulevaisuudessa.

– Se ei tarkoita, etten aio valmentaa. En vain aio valmentaa juuri nyt. Olen tehnyt tätä 25 vuotta peräkkäin ja olen jättänyt paljon tavaraa taka-alalle ja mielestäni on aika.

– Yksi asia, jonka tiedän, ja se on virhe, jonka kaikki tekevät, on se, että luulet, että sinulla on aikaa ja sinulla ei ole. Ja siksi tämä on minun aikani, jolloin pääsen käsiksi moniin asioihin, jotka olen laittanut taustalle. Minun on huolehdittava niistä mielenrauhan vuoksi, joten olen 100-prosenttisesti mukana, jos palaan asiaan, ja olen parempi valmentaja sen vuoksi.

Trotzin uran saldo on huikea 914-670-168 ja 60 tasapeliä 1 812 runkosarjan ottelussa voittoprosentin ollessa 56,7. Hän on ollut niin Nashville Predatorsin, Washington Capitalsin kuin New York Islandersinkin peräsimessä kaudesta 1998-99.

Trotz on valmentanut NHL:n historian toiseksi eniten pelejä Scotty Bowmanin (2 141 peliä) jälkeen ja hänen 914 voittonsa ovat historian kolmanneksi suurimmat lukemat Bowmanin (1 244 voittoa) ja Joel Quennevillen (969 voittoa) jälkeen.

Trotz on päässyt Stanley Cupin pudotuspeleihin 14 kaudella 23 kaudestaan ja pudotuspelien pelisaldo on 83-79. Hän voitti Stanley Cupin Capitalsin riveissä vuonna 2018. Trotz on voittanut Jack Adams -palkinnon NHL:n vuoden valmentajana kahdesti, vuosina 2015-16 Capitalsin ja 2018-19 Islandersin kanssa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL