Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Päättyykö yli 20 vuoden odotus? – Coloradolla huima mahdollisuus

Colorado Avalanchen Mikko Rantanen Stanley Cup -finaaleissa.
AOP

NHL:n Stanley Cup -finaalit ovat edenneet siihen pisteeseen, että mestaruus on ensimmäistä kertaa katkolla. Colorado Avalanche pelaa lauantain vastaisena yönä kotijäällään Ball Arenalla Tampa Bay Lightningia vastaan viidennessä finaalissa. Avalanche johtaa ottelusarjaa voitoin 3-1 ja joukkueella on ensimmäinen katkonpaikka edessään. Mikäli Avalanche onnistuu kotiyleisönsä edessä voittamaan ottelun, voittaa joukkue Stanley Cupin ensi kertaa sitten kesän 2001.

Jared Bednarin valmentama, ja suomalaishyökkääjien Artturi Lehkosen sekä Mikko Rantasen edustama Colorado Avalanche on voiton päässä unelmasta. Avalanche johtaa Stanley Cup -finaalisarjaa Tampa Bay Lightningia vastaan voitoin 3-1 ja joukkueella on huima mahdollisuus lyödä sarja katki kotiyleisön edessä.

Avalanche voitti kotijäällään kaksi ensimmäistä ottelua Lightningia vastaan erinomaisten esitysten päätteeksi. Ottelusarjan kolmas peli oli Avalanchelle vaikea vieraskentällä ja Lightning oli parempi 6-2 -lukemin. Ottelusarjan neljäs peli päättyi taas Avalanchen voittoon, kun käsivammasta kärsivä Nazem Kadri ratkaisi jatkoerään edenneen ottelun joukkueelleen 3-2 -lukemin.

Suomalaishyökkääjien tähdittämällä Avalanchella on nyt loistava sauma katkaista Lightningin huima 11 ottelusarjan voittoputki NHL:n pudotuspeleissä. Viimeksi Lightning on hävinnyt ottelusarjan keväällä 2019, kun John Tortorellan valmentama Columbus Blue Jackets oli sensaatiomaisesti voitoin 4-0 parempi pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella.

Lightningia on silti paha lähteä aliarvioimaan. Jon Cooperin valmentamalla joukkueella on niin paljon loukkaantumisia kokoonpanossa, että on enää vaikea nähdä joukkueen kykenevän voittoon. Kaikki paineet on toki Avalanchen puolella, mutta ottelusarjan kaksi ensimmäistä peliä Denverissä osoitti sen, että Lightningilla on paljon tekemistä mikäli joukkue pystyisi edes yhden vierasvoiton ottamaan.

Ottelusarjan mahdollisesti ratkaiseva viides finaali käynnistyy Suomen aikaa kello 3.15 perjantain ja lauantain välisenä yönä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL