Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Dallas Starsin GM:n jatkosopimus vain ajan kysymys – ”Kaikki ajallaan”

Dallas Starsin pelaajat juhlii maalia.
AOP

NHL-joukkue Dallas Stars on tänä kesänä isojen ratkaisujen edessä. Joukkue on palkannut jo uuden päävalmentajan, mutta muutama merkittävä sopimus olisi saatava maaliin. Näistä vastaa GM Jim Nill, jolla käynnistyy tältä erää sopimuksensa viimeinen vuosi joukkueen rakentajana. Nillin osalta työpaikka on jatkossakin suhteellisen varma, sillä jatkosopimusneuvottelut ovat jo käynnissä.

Dallas Starsin pitkäaikainen GM, 64-vuotias kanadalainen Jim Nill on tällä hetkellä tilanteessa, jossa hänellä itsellään on sopimus päättymässä. Kanadan Albertan provinssista kotoisin oleva Nill aloittaa tämän hetkisen sopimuksensa viimeisen vuoden, mutta on varma tulevaisuudestaan Teksasissa.

– Me teemme omistaja Tom Gaglardin kanssa yhteistyötä juuri nyt. Minun tehtäväni on murehtia tästä päivästä ja yritän koota meille mahdollisimman hyvän joukkueen alkaen päävalmentajasta. Tässä täytyy ajatella organisaation tulevaisuutta aina kolmesta kuuteen vuotta kerrallaan. Uskon, että olen täällä GM:nä vielä useamman vuoden, sillä meillä on jatkosopimusneuvottelut Gaglardin kanssa käynnissä. Kaikki selviää ajallaan, kommentoi Nill Starsin nettisivujen jutussa.

Nill saapui Detroit Red Wingsin organisaatiosta Starsin GM:ksi keväällä 2013. Ensitöikseen Nill hankki joukkueeseen kaksi merkittävää keskushyökkääjää, kun Tyler Seguin ja jo uransa lopettanut Rich Peverley saapuivat Starsiin Boston Bruinsista kaudelle 2013-14. Heti seuraavalla kaudella Nill iski uudestaan kultasuoneen, kun hän hankki Jason Spezzan Ottawa Senatorsista joukkueen kakkossentteriksi.

Nillin alaisuudessa Stars on päässyt kertaalleen Stanley Cup -finaaleihin ja kolmesti pudotuspelien toiselle kierrokselle. Stanley Cup -finaaleissa syksyllä 2020 Stars taipui Tampa Bay Lightningille voitoin 4-2.

Starsiin on kanadalaismanagerin johdolla varattu sellaiset tähdet kuin Miro Heiskanen, Denis Gurianov, Jake Oettinger, Roope Hintz, Thomas Harley, Denis Gurianov, Valeri Nichushkin, Jason Dickinson ja Jason Robertson. Nillin aikana Starsia ovat valmentaneet Lindy Ruff, Jim Montgomery, Rick Bowness ja Ken Hitchcock.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL