Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

NHL

Tampa Bay Lightning murskavoittoon – Coloradon uskomaton putki katki

Tampa Bay Lightning juhlii maalia.
AOP

Kaksi edellistä Stanley Cupia voittanut Tampa Bay Lightning heräsi mukaan tämän kesän Stanley Cup -finaalisarjaan. Lightning otti tyrmäävän toisen erän myötä murskavoiton Colorado Avalanchesta ja kavensi voitollaan ottelusarjan voittoihin 2-1. Ottelusarjan neljäs peli pelataan Tampassa torstain vastaisena yönä ja viides peli Denverissä lauantain vastaisena yönä.

Tampa Bay Lightning käänsi tappioaseman voitoksi Colorado Avalanchea vastaan. Lightning voitti Stanley Cup -finaalien ensimmäisen kotiottelunsa 6-2 -lukemin ja kavensi ottelusarjan voitot 2-1’n. Tappio oli Avalanchelle ensimmäinen vieraskaukalossa näissä pudotuspeleissä. Jared Bednarin valmentama joukkue oli voittanut kaikki seitsemän aiempaa vierasotteluaan.

Lightningilta tehomiehinä häärivät ykköskentän hyökkääjät Nikita Kucherov, Steven Stamkos ja Ondrej Palat. Palat ja Stamkos iskivät tehot 1+1 mieheen ja Kucherov syötti ottelussa kaksi maalia. Muita kahden tehopisteen miehiä olivat kaksi syöttöä antanut Victor Hedman ja tehot 1+1 tehnyt Patrick Maroon. Muista kotijoukkueen maaleista vastasivat Corey Perry, Anthony Cirelli ja Nick Paul. Andrei Vasilevskiy torjui huikean ottelun Lightningin maalilla ja otti yhteensä 37 torjuntaa.

Avalanchelta maalinteossa onnistui kapteeni Gabriel Landeskog. Landeskog iski avauserässä maalin edestä 1-0 -osuman ja kavensi ottelun toisessa erässä 3-2’n terävällä laukauksella yläkulmaan ohi maskissa olleen Vasilevskiyn. Molemmat ruotsalaishyökkääjän maalit syntyivät ylivoimalla ja niihin syöttöpisteet merkattiin Mikko Rantaselle sekä Cale Makarille. Darcy Kuemper vaihdettiin 5-2 -maalin jälkeen Avalanchen maalilta pois ja tshekkimaalivahti Pavel Francouz hoiti pelin loppuun päästäen ainoastaan yhden maalin.

Lightningilla ei ollut kolmannessa finaalissa mukana Brayden Pointia. Itse ottelussa hyökkääjät Paul ja Kucherov saivat ikävästi osumaa, joten loukkaantumiset saattavat häiritä hallitsevan mestarin loppusarjaa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Leijonat

Mainos

NHL

Mainos

Liiga

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL