Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

NHL

KHL-tähti siirtyy NHL:n – ”Huima potentiaali!”

Andrei Kuzmenko SKA Pietari
AOP

KHL:ssä menneinä kausina hurjaa tulosta takonut venäläislaitahyökkääjä siirtyy NHL:n. Viime kausina SKA Pietaria edustanut hyökkääjä on tehnyt lyhyen sopimuksen kanadalaisjoukkue Vancouver Canucksin kanssa. Canucksilla on ensi kaudeksi äärimmäisen potentiaalinen joukkue jopa huikeaan menestykseen.

KHL:ssä viime vuosina hurmannut venäläislaitahyökkääjä Andrei Kuzmenko on tehnyt NHL-sopimuksen. Kuzmenko kirjoitti vuoden mittaisen sopimuksen Vancouver Canucksin kanssa. Kuzmenkon sopimus on arvoltaan 950 tuhatta dollaria, mutta mikäli hyökkääjän kausi menee nappiin, niin hän voi tienata vielä miljoona dollaria erilaisia bonuksia.

Kuzmenko on 180 senttiä pitkä hyökkääjä, joka on syntynyt vuonna 1996 Yakutskin kaupungissa. Oikealta laukova 26-vuotias laitahyökkääjä on neljä edellistä kautta pelannut KHL:ssä SKA Pietarin riveissä ja tehnyt parhaalla kaudellaan 53 tehopistettä 45 peliin. Nämä tehot syntyivät menneellä kaudella ja näistä pisteistä 20 oli maaleja. Ennen SKA:han siirtymistä Kuzmenko meni läpi TsSKA Moskovan järjestelmän ja teki KHL:ssä debyytin kaudella 2014-15. Parhaalla TsSKA-kaudella Kuzmenko iski 25 tehopistettä 45 peliin.

Kuzmenkolla on loistava paikka Canucksin paidassa tehdä tulosta. Ykköskenttään hyökkääjällä tuskin on asiaa, mutta kakkos- tai kolmoskentän laidasta hyökkääjällä on varmasti mahdollisuus. Esimerkiksi kakkoskentässä Bo Horvatin kanssa Kuzmenko voi tehdä koviakin tehoja NHL:n päästyään.

Tällä hetkellä Canucksilla on mielenkiintoisia siirtoja tehtävänä pelaajiensa kanssa, sillä rajoitettuina vapaina agentteina joukkueessa on Brock Boeser ja Juho Lammikko. Kummallekin hyökkääjälle joukkueen tulisi saada tehtyä jatkosopimus, mutta palkkatilaa on jäljellä vain reilut yhdeksän miljoonaa dollaria.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Leijonat

Mainos

NHL

Mainos

Liiga

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL