Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Jatkuuko voittoputki? – Tässä uskomaton tilasto NHL:n pudotuspeleistä

Artturi Lehkonen iski kaksi maalia Colorado Avalanchelle.
AOP

NHL:n pudotuspelit ovat siinä vaiheessa, että kautta on jäljellä enää maksimissaan viisi ottelua. Stanley Cup -finaalit ovat nähneet kaksi ensimmäistä vääntöä ja luvassa on seuraavaksi kaksi peliä Tampassa. Colorado Avalanche johtaa ottelusarjaa Tampa Bay Lightningia vastaan voitoin 2-0, mutta sarja on kaikkea muuta kuin ohi. Yksi tilasto kuitenkin on äärimmäisen isossa roolissa ja se tulee loistavasti Avalanchea lähdettäessä vieraskaukaloon.

Colorado Avalanche on aloittanut vakuuttavasti NHL:n Stanley Cup -finaalit Tampa Bay Lightningia vastaan. Avalanche voitti ottelusarjane ensimmäisen pelin jatkoerässä tulleella Andre Burakovskyn maalilla 4-3 -lukemin. Toisessa ottelussa Avalanche karkasi nopeaan tahtiin selvään johtoon ja voitti pelin lopulta tyylikkäästi 7-0 -lukemin.

Lightning on näissä pudotuspeleissä ollut äärimmäisen heikko ottelusarjojen alussa, sillä Toronto Maple Leafsia vastaan joukkue hävisi ensimmäisen pelin ja New York Rangersia vastaan kaksi ensimmäistä. Fakta on kuitenkin se, että Lightningin on käytännössä voitettava molemmat kotipelinsä Avalanchea vastaan mikäli joukkue mielii vielä voittaa Stanley Cupin tällä kaudella.

Yksi merkittävä tilasto on loistavasti Avalanchen puolella tällä hetkellä. Avalanche ei ole hävinnyt vielä vierasottelua näissä pudotuspeleissä. Avalanche on pelannut vieraissa yhteensä seitsemän kertaa ja voittanut kaikki pelinsä. Nashville Predatorsia vastaan joukkue voitti kahdesti maalijuhlat Bridgestone Arenalla. St. Louis Bluesia vastaan Avalanche käänsi kolme tiukkaa peliä nimiinsä ja Edmonton Oilersiakin vastaan joukkue tarvitsi kertaalleen jatkoerän avuksi.

Kautta aikain kovin vierasjoukkue yksissä pudotuspeleissä on ollut Los Angeles Kings keväällä 2012. Tuolloin Darryl Sutterin valmentama Kings marssi Stanley Cup -mestaruuteen ottamalla huikeat kymmenen perättäistä vierasvoittoa. Maksimi yhtenä keväänä on 16, mutta se on käytännössä mahdotonta.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL