Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Tampan päävalmentaja ylistää Coloradoa – ”He ovat pirun kova joukkue!”

Jon Cooperilla on mietittävää ennen toista ottelua.
AOP

NHL:n pudotuspelit ovat siinä vaiheessa, että kautta on jäljellä enää maksimissaan viisi ottelua. Stanley Cup -finaalit ovat nähneet kaksi ensimmäistä vääntöä ja luvassa on seuraavaksi kaksi peliä Tampassa. Colorado Avalanche johtaa ottelusarjaa Tampa Bay Lightningia vastaan voitoin 2-0, mutta sarja on kaikkea muuta kuin ohi. Lightning pääsee kaksi seuraavaa ottelua pelaamaan kotiyleisönsä edessä, joten tekemistä Avalanchella riittää jatkossakin.

Colorado Avalanche on aloittanut vakuuttavasti NHL:n Stanley Cup -finaalit Tampa Bay Lightningia vastaan. Avalanche voitti ottelusarjane ensimmäisen pelin jatkoerässä tulleella Andre Burakovskyn maalilla 4-3 -lukemin. Toisessa ottelussa Avalanche karkasi nopeaan tahtiin selvään johtoon ja voitti pelin lopulta tyylikkäästi 7-0 -lukemin. Ottelussa Cale Makar teki sekä ylivoimalla, että alivoimalla joukkueelleen osuman.

Lightning on näissä pudotuspeleissä ollut äärimmäisen heikko ottelusarjojen alussa, sillä Toronto Maple Leafsia vastaan joukkue hävisi ensimmäisen pelin ja New York Rangersia vastaan kaksi ensimmäistä. Fakta on kuitenkin se, että Lightningin on käytännössä voitettava molemmat kotipelinsä Avalanchea vastaan mikäli joukkue mielii vielä voittaa Stanley Cupin tällä kaudella.

Avalanche on toistaiseksi tehnyt ottelusarjassa 11 maalia, kun Lightning on onnistunut vain kolmesti. Ottelusarjoissa pelataan vain voitoista, joten on yhden tekevää kuinka monta maalia joukkue tekee voittaakseen. Kaksi edellistä Stanley Cup -voittanut Lightning ja päävalmentaja Jon Cooper tietää tämän. Cooper antaa kahden ottelun jälkeen isoja kehuja vastustajalle, mutta nostaa myös oman koiransa häntää.

– Avalanche on pirun kova joukkue! Mutta niin olemme mekin.

Ottelusarjan kolmas peli nähdään tiistain vastaisena yönä Suomen aikaa kello 3.00 alkaen.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL