Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Tässä on Miro Heiskasen ja Roope Hintzin uusi valmentaja! – ”Hurja sopimus”

Vegas Golden Knightsin päävalmentaja Pete DeBoer
AOP

NHL:n pudotuspeleissä ensimmäiselle kierrokselle jäänyt Dallas Stars on palkannut uuden päävalmentajan. Stars on nimeämässä päävalmentajakseen viimeiset kaudet Vegas Golden Knightsia valmentaneen Pete DeBoerin, joka sai potkut keväällä. DeBoer on päävalmentajauransa aikana johdattanut joukkueensa kahdesti Stanley Cup -finaaleihin.

Lukuisten suomalaispelaajien edustama Dallas Stars on Athleticin toimittaja Pierre LeBrunin mukaan tehnyt päävalmentajasopimuksen Pete DeBoerin kanssa. DeBoer on arvostetun toimittajan mukaan kirjoittamassa neljän vuoden ja arvoltaan yli 16 miljoonan dollarin sopimusta.

DeBoer on aiemmalla NHL-urallaan valmentanut Florida Panthersia, New Jersey Devilsiä, San Jose Sharksia ja Vegas Golden Knightsia. Devilsin ja Sharksin kanssa DeBoer eteni aina Stanley Cup -finaaleihin saakka, mutta Golden Knightsin kanssa paras saavutus oli NHL:n läntisen konferenssin finaalit, joka tapahtui kahdesti. Ensimmäisellä kerralla Stars oli finaaleissa parempi voitoin 4-1 ja toisella kerralla Montreal Canadiens voitoin 4-2. Myös Sharksin kanssa DeBoer eteni konferenssifinaaleihin keväällä 2019, mutta tuolloin matka jäi siihen, kun St. Louis Blues oli ottelusarjassa parempi.

Urallaan 54-vuotias kanadalainen on valmentanut NHL:ssä yhteensä 1015 ottelussa. Näistä otteluista 513 on päättynyt DeBoerin valmentaman joukkueen voittoon. Pudotuspeleistä on kokemusta 123 ottelun verran ja siellä voittoprosentti on 55.

NHL:ssä vielä ilman valmentajaa ensi kauden osalta ovat Boston Bruins, Winnipeg Jets ja Panthers. Panthersilla on toki valmentajana Andrew Brunette, mutta hänen jatkonsa on täysi kysymysmerkki.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL