Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Turussa rakennetaan mestaria – TPS:ltä kovia hankintoja!

Jussi Ahokas TPS
AOP

Kahtena vuotena putkeen Liigan finaaleihin edennyt mutta toiseksi jäänyt Turun Palloseura on tehnyt kesällä kovia hankintoja. Tuorein hankinta on uusi ykkösmaalivahti, kun Rauman Lukossa viime vuodet torjunut Lassi Lehtinen saapuu Turkuun Andrey Kareyevin tilalle. TPS:ssä ollaan rakentamassa tällä hetkellä määrätietoisesti ensi kauden mestaria, sillä hopeaan ollaan Turussa kyllästytty.

Jussi Ahokkaan debyyttikausi Turun Palloseuran valmentajana meni kaksijakoisesti. Alkukausi oli hyvä ja joukkue teki tulosta. Sittemmin taso laski ja näytti jo siltä, että TPS joutuu säälipudotuspelien kautta taistelemaan paikkansa pudotuspeleissä. Näin ei kuitenkaan käynyt, vaan TPS nousi ja otti kotiedun lopulta itselleen ensimmäiselle kierrokselle. Finaaleissa joukkue kohtasi Tampereen Tapparan, joka oli viidessä ottelussa parempi.

Ensi kaudelle joukkue kokee isojakin muutoksia, kun hyökkäyksestä saattaa sekä ykkössentteri Juuso Pärssinen, että maalitykiksi kasvanut Markus Nurmi olla poissa. Tämä avaa ovia nuoremmille pelaajille, jotka pelasivat jo menneellä kaudella vahvasti. Aarne Intonen ja Mikael Pyyhtiä tekivät läpi kauden ison vaikutuksen koko jääkiekkoilevaan kansaan Juraj Slafkovskya unohtamatta.

Ensi kauden joukkueeseen on toistaiseksi tullu kaksi ulkomaalaisvahvistusta hyökkäykseen, kun kanadalainen Scott Kosmachuk saapuu Itävallasta ja Slovakian Pavol Skalicky Raumalta. Raumalta Turkuun on siirtynyt yhteensä kolme pelaajaa tänä kesänä, kun maalivahti Lassi Lehtisen ja Skalickyn lisäksi TPS:ää ensi kaudella edustaa Lukon luottohyökkääjä Arttu Ilomäki.

TPS:llä on koossa jälleen vahva runko, mutta hyökkäyksen kärkiosaaminen puuttuu etenkin keskikaistalta. Intonen saattaa olla TPS:lle riittävä kakkossentteri, mutta kokenut ykkössentteri olisi tärkeä hankinta. Ilomäki ja kapteeni Juhani Jasu hoitavat todennäköisesti kolmos- ja neloskentän sentterin paikan, mutta kahteen kärkiketjuun on huutava pula. Mikäli näissä hankinnoissa TPS onnistuu, niin turkulaisilla on edessään antoisat ajat.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga