Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n supertähti teki hurjaa historiaa – Vain neljä kaveria on pystynyt samaan nopeammin!

Tampa Bay Lightningin Andrei Vasilevskiy tuulettaa.
AOP

Tampa Bay Lightning on enää voiton päässä Stanley Cup -finaaleista kolmantena vuotena putkeen. Kaksi edellistä Stanley Cup -mestaruutta pokannut Lightning kaatoi New York Rangersin NHL:n itäisen konferenssin finaalisarjan viidennessä pelissä vieraissa. Tämä tarkoittaa sitä, että Lightningilla on mahdollisuus katkaista sarja kotiyleisön edessä. Joukkueen suurimmasta tähdestä ei ole ollut epäselvyyttä sarjan aikana.

Jon Cooperin valmentama Tampa Bay Lightning on ottanut vaikean alun jälkeen kolme voittoa putkeen NHL:n itäisen konferenssin finaaleissa New York Rangersista. Lightning käänsi 0-2 -tappioaseman sarjassa 3-2 -johdoksi ja nyt joukkueella on mahdollisuus lyödä kotiyleisön edessä Rangersin kaudelle sineetti.

Ottelusarjan kaksi ensimmäistä peliä menivät Rangersin nimiin 6-2 ja 3-2 -lukemin,. Kahteen ensimmäiseen otteluun Rangers teki siis yhdeksän maalia, mutta kolmeen seuraavaan on syntynyt vain neljä. Suurena syynä tähän on venäläismaalivahti Andrei Vasilevskiy, joka on noussut takaisin tutulle tasolleen. Venäläismaalivahti kärsi sarjan alussa pelaamattomuudesta, sillä Lightning vietti yhdeksän päivän pelitauon toisen kierroksen jälkeen.

Perjantain voitto oli Vasilevskiylle NHL-uran 60. pudotuspeleissä. Venäläinen saavutti kyseisen voiton uransa 97. pudotuspeliottelussa. Tämä tarkoittaa sitä, että Vasilevskiysta tuli NHL:n historian viidenneksi nopeiten tililleen 60 voittoa pudotuspeleissä kerännyt maalivahti. Edellä ovat vain Ken Dryden, Grant Fuhr, Jacques Plante ja Billy Smith. Edmonton Oilersin kulta-aikojen ykkösmaalivahti Fuhr torjui 60 voittoa 83 pudotuspeliottelussa.

Vasilevskiyn lisäksi aktiivimaalivahdeista 60 voittoa pudotuspeleissä on torjunut Marc-Andre Fleury. Pittsburgh Penguinsia, Vegas Golden Knightsia ja Minnesota Wildia NHL:n pudotuspeleissä edustanut kanadalainen on torjunut urallaan 92 voittoa pudotuspeleissä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL