Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n tähtimaalivahti kaupattiin! – Takana mielenkiintoinen syy

Ben Bishop on ollut parhaimmillaan NHL:n parhaita maalivahteja.
AOP

Pitkän NHL-uran tehnyt yhdysvaltalaismaalivahti Ben Bishopin sopimuksen viimeinen vuosi on kaupattu Dallas Starsista eteenpäin. Bishopin sopimus on kaupattu Buffalo Sabresin organisaatioon, joka toimii yhdysvaltalaisen uran viimeisen NHL-vuoden palkanmaksajana. Kaupan vaihtoarvo oli nimellinen.

Pitkään NHL:ssä ja sarjan eri organisaatioissa pelannut Ben Bishop ilmoitti viime syksynä lopettavansa NHL-uransa. Bishop pelasi viime kaudella yhden ottelun AHL:ssä Texas Starsin riveissä, mutta ei enää kyennyt jatkamaan vammojen jälkeen uraansa. Bishopilla on jäljellä vielä yksi vuosi sopimusta, joka siirtyi Dallas Starsista yhdessä seitsemännen kierroksen varauksen kanssa Buffalo Sabresiin vaihdossa ei mihinkään.

Bishopin sopimuksen viimeisen kauden oikea palkka on 2,5 miljoonaa dollaria, jonka Sabres maksaa vakuutusyhtiön kautta. Palkan päällä on yhden miljoonan dollarin edestä allekirjoitusbonuksia. Syy, miksi Bishopin sopimuksen viimeinen vuosi kaupattiin Starsista Sabresiin on puhtaasti siinä, että nyt Starsilla on varaa tehdä kesällä helpommin siirtoja sillä kesän ajan Bishopin palkka rasittaa palkkakattoa. Pelikaudella Bishopin voi laittaa pitkäaikaisten loukkaantuneiden pelaajien listalle, jolloin sillä ei ole vaikutusta palkkakattoon vaan se sopimus voi auttaa Sabresin kaltaista joukkuetta palkkalattiaan kiinni.

Starsin kanssa Bishop teki kesällä 2017 yhteensä kuuden vuoden mittaisen sopimuksen. Viimeksi Bishop nähtiin Starsin maalilla Stanley Cupin pudotuspeleissä Edmontonissa 2020, kun yhdysvaltalainen pelasi selvästi puolikuntoisena kolme peliä joukkueen maalilla. Kahdella edellisellä kaudella Bishop ei pelannut peliäkään Starsin paidassa NHL:n runkosarjaa.

Uransa aikana maalivahti edusti Ottawa Senatorsia, Los Angeles Kingsiä, Tampa Bay Lightningia ja St. Louis Bluesia. 201 senttiä pitkä maalivahti lopetti uransa 34-vuotiaana. Bishop tienasi peliuransa aikana yli 40 miljoonaa dollaria.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL