Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Kaapo Kakon peliminuutit romahti! – Päävalmentajalta suora kommentti

New York Rangersin Filip Chytil ja Kaapo Kakko
AOP

NHL:n pudotuspeleissä itäisen konferenssin finaalit ovat edenneet siihen pisteeseen, että ottelusarjassa on ratkaisut käsillä. Tampa Bay Lightning eteni voiton päähän Stanley Cup -finaaleista kaatamalla New York Rangersin vieraissa viidennessä ottelussa. Lightningilla on mahdollisuus edetä finaaleihin kolmantena vuotena putkeen seuraavassa ottelussa, joka pelataan joukkueen kotijäällä.

New York Rangers kärsi Madison Square Gardenissa vasta kevään toisen tappionsa, kun Tampa Bay Lightning oli maalein 3-1 -parempi. Lightningin tehomiehenä voitossa hääri venäläispuolustaja Mikhail Sergachev, joka iski ottelussa tehot 1+1. Andrei Vasilevskiy pelasi vierasjoukkueen maalilla erinomaisen pelin torjuen 24 vetoa. Ottelun jälkeen valmentajia ja Rangersin pelaajia puhutti tuomaritoiminta, sillä pelissä jaettiin vain kolme kahden minuutin rangaistusta.

Rangers on läpi kevään ja tämänkin pudotuspelisarjan peluuttanut hyökkääjiä äärimmäisen tasaisesti. Se on luonut joukkueelle hienoisen kilpailuedun, kun Rangersin nuoret hyökkääjät Kaapo Kakko, Alexis Lafreniere ja Filip Chytil ovat luoneet kilpailukykyisen kolmoskentän. Tämä kenttä on sarjassa iskenyt yhteensä kolme maalia. Kaksi on mennyt tshekkisentteri Chytilin nimiin ja yksi Kakon.

Ottelusarjan kolmannessa pelissä koko kentän peliaika jäi aika matalaksi, kun ykkös- ja kakkoskenttä saivat vastuuta enemmän. Rangersin ykkössentteri Mika Zibanejad pelasi ottelussa reilut 20 minuuttia, kakkossentteri Ryan Strome vajaat 17 minuuttia ja Chytilille kertyi vain 12 minuuttia. Kakko nautti reilun kymmenen minuutin peliajasta ja Lafreniere nähtiin kentällä reilun 11 minuutin ajan. Päävalmentaja Gerard Gallantilla oli selkeä syy tähän.

– Eivät he huonosti pelanneet. Halusin vain peluuttaa parhaita pelaajia enemmän ja luoda vastakkainasettelua. Se on tyylini valmentaa, jätkät pelasivat oikein hyvin.

Kakko on nauttinut neljässä aiemmassa ottelussa samanlaista peliaikaa Lightningia vastaan kuin tässäkin pelissä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL