Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Nämä suomalaiset varataan NHL:n ensimmäisellä kierroksella – ”Selvä peli”

Joakim Kemell U18 kisat 2021
AOP

NHL:n perinteinen nuorten pelaajien varaustilaisuus järjestetään ensimmäistä kertaa kahteen vuoteen livenä tänä kesänä. Kaksi edellistä varaustilaisuutta on mennyt täysin digitaalisena etätapahtumana, jossa on otettu liveyhteys pelaajiin ja seurajohtajiin. Tänä vuonna parhaat ikäluokkansa pelaajat kokoontuvat Montrealin Centre Belliin kuuntelemaan, josko heidän nimi huudetaan NHL-organisaation toimesta. Suomalaisia pelaajia varataan tänäkin vuonna useita NHL:n.

NHL:n varaustilaisuus järjestetään tänä kesänä heinäkuun 7-8. päivä Montrealissa. Ensimmäinen kierros varataan torstain ja perjantain välisenä yönä Suomen aikaa, ja loput kuusi kierrosta perjantaista eteenpäin yhden vuorokauden aikana. Ensimmäisellä kierroksella NHL:n varataan 32 pelaajaa ja toisella kierroksella 33 pelaajaa, sillä Minnesota Wild sai kompensaatiovuoron NHL:ltä, mikä on todella harvinaista. Wild sai kompensaatiovuoron, koska organisaatio ei tehnyt sopimusta kesän 2018 varaustilaisuudessa ykköskierroksella varaamansa pelaajan kanssa.

Tänä vuonna suomalaisia on kaksi, joiden odotetaan menevän ensimmäisellä kierroksella hyvinkin pienellä numerolla. Ensimmäisenä suomalaisena kaikki odottaa huudettavan JYP:ä Liigassa edustavan Joakim Kemellin. Kemell pelasi Liigassa syksyllä vahvasti, mutta alkukauden jälkeen tullut vamma hidasti huippulupaavan hyökkääjän kautta. Kemell oli mukana myös alle 20-vuotiaiden MM-kisoissa, mutta kisat jäivät vaiheeseen koronan takia. Kemell oli mukana myös alle 18-vuotiaiden MM-kisoissa ja teki viiteen peliin kuusi maalia ja yhteensä kahdeksan tehopistettä.

Toinen suomalainen joka tullaan varmuudella varaamaan ensimmäisellä kierroksella on Brad Lambert. Lambert siirtyi kesken kauden JYP:stä Lahden Pelicansin riveihin. Lambertille miesten pelit ovat olleet todella takkuisia, mutta junnumaajoukkueissa on kulkenut. Alle 20-vuotiaiden kisoissa Lambert oli yksi Nuorten Leijonien valovoimaisimpia tähtiä.

Nämä ovat mahdollisia ykköskierroksen valintoja

Suomella on tämän kesän varaustilaisuuteen kaksi ehdotonta huipputalenttia, mutta sekä Kemellin, että Lambertin takaa löytyy lupaavia suomalaisia. Yksi mielenkiintoinen pelaaja on Tampereen Ilvestä ja KOOVEE:ta edustava Jani Nyman. Isokokoinen laitahyökkääjä omaa todella hyvän laukauksen eikä pelillisestikään Nyman ole mikään huono tapaus. Loistava laukaus ja iso kroppa saattaa herättää monien joukkueiden kiinnostuksen ensimmäisen kierroksen loppupäässä.

Toinen mielenkiintoinen ison nousun mahdollisesti tekevä pelaaja on puolustaja Kasper Kulonummen. Helsingin Jokerien kasvatti pelasi alle 18-vuotiaiden MM-kisoissa ykkösparissa yhdessä Aron Kiviharjun kanssa. Oikealta laukova isokokoinen kiekollinen puolustaja on sellainen, jota jokainen joukkue kaipaa riveihinsä. Kulonummen edessä on muutamia loistavia pakkilupauksia, mutta helsinkiläisen otteet eivät voineet jäädä ilman huomiota.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga