Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Käisttämätön tuomio! – NHL:ssä nähdystä törkytaklauksesta säälittävä rangaistus

Edmonton Oilersin Evander Kane sai yhden ottelun pelikiellon.
AOP

NHL:n pudotuspeleissä on jaettu tämän kauden osalta ensimmäinen pelikielto. Pelikielto nähdään Colorado Avalanchen ja Edmonton Oilersin välisessä NHL:n läntisen konferenssin finaalisarjassa. Oilersin hyökkääjä sai todella kesyn pelikiellon telottuaan Avalanchen tähtihyökkääjää ottelusarjan kolmannessa pelissä. Avalanche johtaa sarjaa voitoin 3-0.

Edmonton Oilers taipui NHL:n läntisen konferenssin finaalisarjan kolmannessa ottelussa Colorado Avalanchea vastaan 4-2 -lukemin. Avalanche johtaa ottelusarjaa voitoin 3-0 ja joukkueella on ensimmäinen mahdollisuus edetä Stanley Cup -finaaleihin tiistain vastaisena yönä.

Avalanche joutuu vieraissa pelattavaan neljänteen otteluun ilman kanadalaistähtihyökkääjä Nazem Kadria. Hurjia pudotuspelejä pelaava Kadri loukkaantui kolmannen ottelun alussa, kun Oilersin Evander Kane iski tätä poikittaisella mailalla kulmassa. Kadri menetti tilanteessa tasapainon ja ajautui voimalla päin laitaa rikkoen samalla jotain kehostaan. Avalanchen päävalmentaja Jared Bednar kommentoi välittömästi ottelun jälkeen, että Kadri ei enää konferenssifinaaleissa tule pelaamaan.

Itse pelitilanteesta Kane sai vain viiden minuutin rangaistuksen, mutta häntä ei ajettu ulos. Viiden minuutin ylivoimalla Avalanche on onnistunut tasoitusmaalia ottelussa tekemään, vaikka pelin lopulta voittikin.

Sunnuntaina NHL:n kurinpito järjesti Kanelle kuulemisen tilanteesta ja langetti kanadalaishyökkääjälle yhden ottelun pelikiellon. NHL:n pudotuspeleissä harvemmin pelikieltoja jaetaan, mutta tässäkin tilanteessa pelikielto on äärimmäisen kevyt siihen nähden kuinka vaarallinen tilanne oli kyseessä. Ja tilanteessa kaikenlisäksi taklauksen kohde loukkaantui.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL