Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Edmontonin kanadalaistähti – ”En ole ollut parhaimmillani”

Edmonton Oilersin Connor McDavid ja Colorado Avalanchen Nathan MacKinnon.
AOP

NHL:n läntisen konferenssin finaalisarjaa Colorado Avalanchen ja Edmonton Oilersin välillä on pelattu kaksi peliä. Ottelusarja on kahden Coloradon kotijäällä pelatun ottelun jälkeen 2-0 -lukemissa Avalanchen hyväksi. Kaksi seuraavaa ottelua pelataan Edmontonissa ja Oilersin tulisi näistä otteluista kairata tililleen. Muissa tapauksissa matka Stanley Cup -finaaleihin alkaa muuttua todella kivikkoiseksi.

Edmonton Oilers hävisi kaksi ensimmäistä NHL:n läntisen konferenssin finaalisarjan ottelua Colorado Avalanchea vastaan. Ensimmäisessä pelissä Avalanche oli 8-6 -lukemin parempi ja toinen ottelu meni selkeämmin, kun peli päättyi 4-0 -lukemiin.

Ottelusarjan toisessa ottelussa Avalanche onnistui täydellisesti hyydyttämään Oilersin pelin, joka toimii parhaiten hyökkäyspäässä. Oilersin maalivahti Mike Smith teki isoja torjuntoja avauserässä, mutta toisen erän musta kaksiminuuttinen käänsi ottelun Avalanchen nimiin.

Mikäli Oilers haluaa voittaa pelejä Avalanchea vastaan, niin Jay Woodcroftin valmentaman joukkueen parhaiden pelaajien tulee olla parhaita. Yksi näistä pelaajista on kapteeni Connor McDavid. McDavid teki ensimmäisessä ottelussa reilun 24 minuutin peliajalla 1+2 tehot, mutta toisessa ottelussa vajaat 23 minuuttia pelannut hyökkääjä sai vain kaksi laukausta aikaiseksi.

– En ole ollut parhaimmillani. En ole ollut pelissä sillä tasolla kuin kuuluisi. Tässä toisessa ottelussa Avalanche löysi tien voittoon, mutta me emme, kommentoi kanadalainen ottelun jälkeen.

McDavid on näissä pudotuspeleissä tehnyt hurjat tehot. 14 otteluun maailman parhaisiin pelaajiin lukeutuva hyökkääjä on tehnyt 29 tehopistettä. McDavid johtaa pudotuspelien pistepörssiä pisteen erolla joukkuekaveriinsa Leon Draisaitliin nähden. New York Rangersin Mika Zibanejad on pistepörssissä kolmantena 21 pisteellä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL