Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n huippuseuralla karmeita loukkaantumisia – ”Kauden alusta luvassa vaikea”

Charlie McAvoy tuulettaa Marchandin kanssa, Boston Bruins
AOP

NHL:n pudotuspeleissä ensimmäisellä kierroksella tippunut kestomenestyjä Boston Bruins kärsii isoista loukkaantumisista. Monet joukkueen runkopelaajista tarvitsevat leikkaushoitoa kesällä ja heidän kauden 2022-23 alkunsa on vaarassa. Tähtipelaajien leikkaushoitoa vaativat vammat tarvitsevat toipumisaikaa jopa puolisen vuotta.

Pitkään NHL:n ehdottomaan kärkeen kuulunut vuoden 2011 Stanley Cup -mestari Boston Bruins on todella ikävän tilanteen edessä. Joukkueen kärkipelaajista suurin osa joutuu isoihin operaatioihin kesällä ja toipumisajat ovat aina pitkälle ensi kauteen. Tämä on ikävää, sillä joukkue on pitkälti ollut kärkipelaajiensa varassa viimeiset kaudet.

Bruinsin pelaajista ykköshyökkääjä Brad Marchand kävi vastikään lonkkaleikkauksessa ja kanadalaisen paluun uskotaan olevan lähellä joulukuuta. Tuorein tieto leikkaushoitoa vaativista pelaajista koskee puolustajia. Matt Grzelcyk, Mike Reilly ja tähtipuolustaja Charlie McAvoy, kaikki joutuvat leikkaukseen.

McAvoy kävi olkapääleikkauksessa ja hänen uskotaan olevan kunnossa joulukuun alussa. Grzelcyk kävi McAvoyn tapaan korjauttamassa olkapäätään ja on sivussa viitisen kuukautta. Reillyn oikeasta jalasta korjattiin pieni vamma ja hänen uskotaan olevan pelikunnossa, kun kausi alkaa, sillä toipumisaika on vain kolme kuukautta.

Bruinsin suhteen tilanne on todella vaikea. Bruce Cassidyn valmentamalla joukkueella on murehdittavaa, sillä ykkössentteri Patrice Bergeron pohtii uransa jatkoa ja Bergeronin kanssa monet vuodet tuhoa tehnyt Marchand ei ole runkosarjan alussa kunnossa. Bruins on elänyt pitkälti ykköskenttänsä varassa ja nyt oletettavasti ykköskentästä puuttuu 66 prosenttia, kun kausi lokakuussa käynnistyy. Vanhan säännön mukaan NHL:ssä mestaruutta ei voi voittaa lokakuussa, mutta hävitä sen voi.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL