Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Edmonton ylivertainen Albertan taistelussa – Kohuhyökkääjälle hattutemppu!

Edmonton Oilersin Evander Kane iski hattutempun.
AOP

NHL:n pudotuspeleissä on käynnissä melkoinen sensaatio, kun Albertan taistelussa osat ovat kääntyneet päinvastaiseksi ennakkokaavailuista. Edmonton Oilers otti jo toisen voittonsa ottelusarjassa putkeen ja siirtyi Calgary Flamesia vastaan johtoon ottelusarjassa. Kolmannessa toisen kierroksen ottelussa Oilers oli vahvempi kotijäällään kohuhyökkääjän maalilla ja kokeneen maalivahtinsa torjunnoilla.

Jay Woodcroft on saanut valmentamansa Edmonton Oilersin melkoiseen lentoon NHL:n pudotuspelien toisella kierroksella. Oilers voitti ensimmäisessä kotiottelussaan pudotuspelien toisen kierroksen ottelusarjassa Calgary Flamesin 4-1 -lukemin ja siirtyi sarjassa voitoin 2-1 johtoon. Oilers on voittanut kaksi edellistä ottelua sen jälkeen, kun sai kunnolla kuokkaansa ensimmäisessä ottelusarjan väännössä.

Oilersin tähtipelaajat olivat palkkansa arvoisia tässäkin ottelussa. Ykköskentän laitahyökkääjä Evander Kane sai nauttia ketjukavereidensa Leon Draisaitlin ja Connor McDavidin esitöistä iskemällä toisessa erässä hattutempun. Neljännestä joukkueen maalista ja samalla ottelun avausmaalista vastasi Zach Hyman. Mike Smith oli eleetön kotijoukkueen maalilla ja torjui 32 kertaa ottelussa. Ottelun päätöserässä Smith jäi Flames-hyökkääjä Milan Lucicin ajamaksi ja joutui hetken viettämään aivotärähdysprotokollassa. Reilun neljän minuutin ajan Mikko Koskinen vartioi Oilersin maalia torjumatta kertaakaan.

Flames oli ottelun ensimmäisen puolikkaan aivan telineissä, mutta pääsi peliin paremmin kiinni ollessaan 4-0 -lukemin tappiolla. Joukkueen ainokaisen iski kolmannen erän lopulla ruotsalaispuolustaja Oliver Kylington, jolle maali oli NHL:n pudotuspeleissä ensimmäinen. Jacob Markström nosti tasoaan kahdesta ensimmäisestä ottelusta, vaikka päästikin kahteen erään neljä maalia. Ruotsalainen torjui 40 minuutin aikana 30 laukausta ja huilasi päätöserän, kun kakkosmaalivahti Dan Vladar pelasi ottelun loppuun.

Ottelusarjan neljäs peli pelataan Edmontonissa keskiviikon vastaisena yönä. Paikka NHL:n läntisen konferenssin finaaleissa irtoaa neljällä voitolla.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL