Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:ssä uskomaton rasismikohu – ”Ei ole tilaa jääkiekossa”

Colorado Avalanchen Nazem Kadri.
AOP

NHL:ssä kuohuu jälleen. NHL:n pudotuspeleissä on käynnissä tällä hetkellä toinen ottelukierros. Jokaista ottelusarjaa on pelattu nyt kolme ottelua ja kiihkeitä vääntöjä on riittänyt. NHL:n läntisessä konferenssissa runkosarjassa eniten pisteitä kerännyt Colorado Avalanche pelaa omaa ottelusarjaa St. Louis Bluesia vastaan. Ottelusarjan kolmannessa pelissä tapahtui ikävä tilanne, joka johti Bluesin pelaajan loukkaantumiseen ja ikäviin syytöksiin.

NHL:ssä pyörii jälleen ikävä rasismikohu. Colorado Avalanchen kanadalaista keskushyökkääjää Nazem Kadria kohtaan ovat fanit ja muut ihmiset heittäneet törkeitä kommentteja. Tämä tuli ilmi sunnuntaina, kun otsikoissa parin viime vuoden aikana isosti pyörinyt ex-kiekkoilija Akim Aliu kertoi asiasta Twitterissä.

– Keskustelin Kadrin kanssa edellisen ottelun jälkeen ja hän on saanut monia erilaisia rasistisia hyökkäyksiä pelin jälkeen. Nyt on myös poliisit kutsuttu mukaan selvittämään näiden alkuperää. Näillä rasistisilla hyökkäyksillä ei ole tilaa jääkiekossa ja kaikesta pitää tehdä ilmoitus sekä aloittaa tutkinta, kertoi Aliu Twiitissään.

Aliun ulostulon myötä Avalanche otti organisaationa kopin asiasta ja lupasi tutkia sekä selvittää asioita Kadriin kohdistuvien hyökkäysten osalta.

Ottelusarjan kolmannessa ottelussa Kadri osui kiekon tavoittelutilanteessa Bluesin maalivahti Jordan Binningtonia päin joka loukkaantui tilanteessa, kuten Kiekkofani.com uutisoi.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL