Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Antti Raanta torjui Carolinan voittoon – Suomalaistähti värkkäsi upean maalin!

Sebastian Aho iski Carolina Hurricanesille tasoitusmaalin ohi Igor Shesterkinin.
AOP

NHL:n pudotuspelien toisen kierroksen kolmas ottelusarja saatiin käyntiin, kun Carolina Hurricanes ja New York Rangers käynnistivät sarjansa Raleighissa. Ensimmäinen ottelu oli äärimmäisen tarkkaa pelaamista ja Rangers oli etenkin kahden ensimmäisen erän aikana vahvempi. Kolmannessa erässä kotijoukkue kuitenkin terävöitti peliä ja vei ottelun lopulta jatkoerään, josta Hurricanes hoiti voiton nimiinsä.

Antti Raanta pelasi Carolina Hurricanesin maalilla huippupelin ja torjui joukkueen 2-1 -voittoon New York Rangersista. Hurricanes johtaa ottelusarjaa 1-0 -voitoin, kun neljällä voitolla edetään NHL:n itäisen konferenssin finaaleihin. Hurricanesin maaleista ottelussa vastasivat Sebastian Aho ja puolustaja Ian Cole.

Aho iski kolmannen erän lopulla pelin tasoihin ja Cole ratkaisi ensimmäisessä jatkoerässä. Rangersin ainokaisen ohi 25 kertaa torjuneen Raannan iski Filip Chytil Alexis Lafrenieren syötöstä avauserässä. Igor Shesterkin torjui vieraiden maalilla 26 laukausta.

– Tietysti tämä oli kova tappio. Olemme olleet ennenkin tässä tilanteessa. Tulemme taistelemaan seuraavassa pelissä, kommentoi Rangersin päävalmentaja Gerard Gallant taistoa.

Varsinaisella peliajalla kaksi jäähyä ja kaksi maalia

Ottelu alkoi sähäkästi, sillä heti ensimmäiseen kolmeen minuuttiin molemmille joukkueille vihellettiin kahden minuutin jäähyt, mutta maaleja ei nähty. Ottelun ensimmäinen maali näki kuitenkin päivänvalon avauskympillä, kun keskialueen kiekonriiston jälkeen Lafreniere petasi paikan kolmoskentän sentterilleen Chytilille, joka pommitti kiekon ohi Raannan.

Rangers oli ottelun ensimmäsen puolikkaan hallitsevampi osapuoli ja pystyi hyydyttämään erinomaisesti Hurricanesin pelin keskialueelle. Toisen erän loppupuolella myös kotijoukkue alkoi päästä nopeiden kääntöjen kautta peliin sisään, mutta avausmaali jäi puuttumaan.

Kolmanteen erään Hurricanes teki ketjumuutoksia nostamalla Teräväisen ykköskenttään. Tämä tuotti lopulta tulosta aivan erän lopulla, kun Aho iski Jarvisin ja Teräväisen syötöistä tasoitusmaalin. Ennen tasoitusta Rangersin Kaapo Kakolla oli kaksi loistavaa maalintekopaikkaa, mutta turkulaishyökkääjä ei onnistunut tekemään 2-0 -maalia. Jatkoerää ei pelattu kauaa ennen kuin hyökkäysalueen riiston jälkeen puolustaja Cole naulasi voittomaalin ohi venäläistähden.

Ottelusarjan toinen peli pelataan lauantain vastaisena yönä Hurricanesin kotijäällä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL