Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Uskomattomat maalijuhlat! – Calgary Flames hukkasi johdon ja voitti selvästi

Calgary Flamesin Matthew Tkachuk teki kolme maalia. Edmonton Oilersin Mikko Koskinen
AOP

NHL:n pudotuspelien toisen kierroksen odotetuin ottelupari oli ennakkokaavailuissa Calgary Flamesin ja Edmonton Oilersin välinen Albertan taistelu. Otteluparin ensimmäinen osa ei jättänyt ketään kylmäksi, sillä maaleja taottiin kumpaakin päähän hyvää tahtia. Oilersin maalilla Mikko Koskinen teki debyyttinsä tämän kevään pudotuspeleissä.

Calgary Flames murskasi Edmonton Oilersin NHL:n pudotuspelien toisen kierroksen ensimmäisessä ottelussa tylyin lukemin 9-6.

Kotijoukkueelta tehokkaimpana pelaajanä hääri tehot 3+0 iskenyt Matthew Tkachuk. Kolmen tehopisteen pelaajia Flamesilla oli yhteensä neljä kappaletta. Voittomaalin iskenyt puolustaja Rasmus Andersson 1+2 tehoilla ja joukkueensa toisen maalin tehnyt Andrew Mangiapano samaisilla pisteillä. Johnny Gaudreau syötti ottelussa kolme maalia. Kaksi maalia Flamesilta iski Blake Coleman. Jacob Markströmillä ei ollut paras pelinsä, mutta torjuntoja kertyi silti 22 kappaletta.

Oilersilta ottelussa Connor McDavid iski tehot 1+3 ja Zach Hyman teki kaksi maalia. Saksalaissentteri Leon Draisaitl teki vajaakuntoisenakin tehot 1+2.

Flames hukkasi neljän maalin johdon

Ottelun avauserä oli jo kovaa tykitystä, kun ensimmäiseen kuuteen minuuttiin Flames karkasi 3-0 -johtoon ja pakotti Jay Woodcroftin ottamaan aikalisän sekä vaihtamaan Mike Smithin pois maalista. Mikko Koskinen teki näin kevään ensiesiintymisen tolppien välissä. Oilers onnistui kaventamaan ottelun 3-1:n heti 3-0 -maalin jälkeen, mutta näistä lukemista lähdettiin ensimmäiselle erätauolle.

Toisessa erässä joukkueet jatkoivat maalijuhliaan. Flames karkasi ensin 5-1 -johtoon ja Oilers tuli kolmen maalin päähän. Flames johti ottelun puolivälissä peliä 6-2 -lukemin, mutta päätöserään lähdettiin kotijoukkueen 6-5 -johdosta, kun Oilers iski tehokkaasti vastahyökkäyksistä.

Heti kolmannen erän alkuun vierasjoukkue nousi ottelussa tasoihin, mutta nopeaan tahtiin Flames poimi johtonsa takaisin ja karkasi 8-6 -johtoon. Tämän jälkeen Darryl Sutterin valmentama joukkue pyrki vain hyydyttämään Oilersin peliä sekä säilyttämään johdon. Viimeisen niitin tyhjiin, eli 9-6 -maalin pelille iski hattutempn otteluun naulannut Tkachuk ajassa 57.49.

Ottelusarjan toinen ottelu pelataan lauantain vastaisena yönä Suomen aikaa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL