Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Leijonatähden valmentajalle pitkä jatkosopimus!

Nashville Predatorsin päävalmentaja John Hynes.
AOP

NHL:ssä pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella suoraan neljässä pelissä Colorado Avalanchelle tippunut Nashville Predators on tehnyt jatkosopimuksen päävalmentajansa kanssa. Joukkueen päävalmentaja John Hynes jatkaa tehtävässä, jossa aloitti kesken kauden 2019-20.

Nashville Predatorsin päävalmentaja John Hynesille on eri lähteiden mukaan tehty pitkä jatkosopimus. Hynesin sopimus julkaistaan suurella todennäköisyydellä torstaina, kun hän sekä GM David Poile pitävät kauden päätökseen liittyvän lehdistötilaisuuden.

Hynes on uransa aikana valmentanut NHL:ssä Predatorsin lisäksi New Jersey Devilsiä. Hynes aloitti Devilsin päävalmentajana 40-vuotiaana kaudesta 2015-16 ja johdatti joukkueen ensimmäisellä valmennuskaudellaan 38 voittoon runkosarjassa. Kaudella 2017-18 Devils eteni aina pudotuspeleihin keräämällä runkosarjassa 97 pistettä ja ottamalla 44 voittoa. Joukkue kuitenkin kaatui ensimmäisellä kierroksella.

Kesken kauden 2019-20 Hynes sai potkut Devilsin peräsimestä 26 ottelun jälkeen, kun joukkueella oli tilillä vain yhdeksän voittoa. Loppukaudeksi Predators palkkasi herran riveihin ja Hynesin valmennuksessa joukkue otti 28 pelistä 16 voittoa edeten aina pudotuspeleihin. Kuplapudotuspeleissä kesällä Predators taipui neljän ottelun sarjassa Arizona Coyotesille ja jäi ulos 16 parhaan joukkueen joukosta. Hynesin alaisuudessa Predators on voittanut kolmissa pudotuspeleissä vain kolme peliä.

Hynes kävi pitkän uran Yhdysvaltain junioripelaajien valmennusjärjestelmässä valmentajana ennen kuin siirtyi Pittsburgh Penguinsin AHL-joukkue Wilkes-Barre/Scranton Penguinsin joukkueeseen apuvalmentajaksi ja sittemmin päävalmentajaksi. Richmondin osavaltiosta kotoisin oleva 47-vuotias valmentaja on voittanut urallaan alle 18 ja 20-vuotiaiden MM-kultaa Yhdysvaltain päävalmentajana.

Predatorsissa pelaavat suomalaisista maalivahti Juuse Saros ja hyökkääjät Mikael Granlund sekä Eeli Tolvanen.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL