Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

NHL

Mua polttaa liekit Calgaryn – Connor McDavidilla mahdoton tehtävä

Edmonton Oilersin Jesse Puljujärvi ja Calgary Flamesin Johnny Gaudreau
AOP

NHL:ssä on jäljellä enää kahdeksan parasta joukkuetta. NHL:n läntisessä konferenssissa käynnistyy toisen kierroksen ottelusarjat, joista Kiekkofani.com tekee monipuoliset ennakot. Tässä artikkelissa käsitellään Calgary Flamesin ja Edmonton Oilersin välistä toisen kierroksen ottelusarjaa. Albertan taistelussa on varmasti tarjolla suuria tunteita ja hienoja vääntöjä.

Calgary Flamesin viimeksi Stanley Cup -finaaleihin keväällä 2004 valmentanut Darryl Sutter yrittää tehdä saman uudestaan tänä keväänä. Flames eteni näyttävästi Miikka Kiprusoffin torjunnoilla Tampa Bay Lightningia vastaan aina finaalien seitsemänteen peliin hävitäkseen sen 2-1 -lukemin. Jos jotain yhtäläisyyksiä hakee kevääseen 2004, niin tällä hetkellä Flamesin valmentajan lisäksi joukkueella on maalilla paras maalivahti sitten Kiprusoffin Jacob Markströmin muodossa

Toisella kierroksella vastaan asettuu Jay Woodcroftin valmentama Edmonton Oilers. Tämä on joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen pudotuspeleissä sitten kevään 1991, jolloin Oilers eteni jatkoon seitsemännen ottelun jatkoerässä Esa Tikkasen voittomaalilla.

Flames kaatoi ensimmäisellä kierroksella Dallas Starsin seitsemän ottelun jälkeen. Jatkoerässä voittomaalin iski joukkueen paras pistemies ja tähtihyökkääjä Johnny Gaudreau pienestä etukulmasta ohi maagisen ottelusarjan pelanneen Jake Oettingerin selän taakse. Flames jaksoi koko ottelusarjan toistaa omaa vahvaa pelitapaa eikä turhautunut, vaikka Stars puolustikin maalivahtinsa kanssa tiiviisti.

Oilers pelasi ensimmäisellä kierroksella tasaisen ottelusarjan nuorta Los Angeles Kingsia vastaan. Kings johti ottelusarjaa jo voitoin 3-2, mutta siinä vaiheessa esiin astui kapteeni Connor McDavid, joka kantoi joukkueen jatkoon. Oilersin suurin ongelma Flamesia vastaan tulee olemaan viisikkopelaaminen. Pystyykö Oilersilta kukaan muu kuin McDavid luomaan mitään hyökkäyspäähän ja kestääkö joukkueen puolustus kovaa 60 minuutin painetta, jota Flames pystyy luomaan.

Ottelusarjasta voidaan odottaa yksipuolista näytöstä, mutta Oilers saa mahdollisuutensa mikäli tunne paukkuu Flamesin puolella yli.

Mikäli puhe NHL-jääkiekosta kiinnostaa, niin kannattaa ottaa NHL-podcast Kaukosenlaidalla kuunteluun. Podcastissa käsitellään NHL:n kuumimpia puheenaiheita viikoittain.

Ottelusarjan ohjelma

G1 TO 19.5 4.30
G2 LA 21.5 5.30
G3 MA 23.5 3.00
G4 KE 25.5 4.30
G5 PE 27.5
G6 SU 29.5
G7 TI 31.5

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Leijonat

Mainos

NHL

Mainos

Liiga

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL