Seuraa meitä:

NHL

Antti Raannan unelmapeli ei riittänyt – Sarjassa nähdään seitsemäs peli!

Carolina Hurricanesin Antti Raanta sai venyä Boston Bruinsia vastaan.
AOP

NHL:n pudotuspeleissä ensimmäinen seitsemäs pudotuspelisarjan ottelu on varmistunut. Seitsemännestä pelistä ratkaisun hakevat ensimmäisen kierroksen ottelusarjalleen Boston Bruins ja Carolina Hurricanes. Joukkueet ovat voittaneet kaikki kolme kotipeliään ja ottelusarjan viimeinen peli pelataan Hurricanesin kotiareenalla Raleighissa. 

Antti Raanta oli ilmiömäisessä vireessä Carolina Hurricanesin maalilla, mutta Boston Bruins käänsi voiton nimiinsä 5-2 -lukemin ottelusarjan kuudennesta ottelusta. Bruins tasoitti voitolla ottelusarjan 3-3’n ja ratkaisu haetaan seitsemännestä pelistä.

Ottelu oli ensimmäisestä vaihdosta alkaen äärimmäisen kovaa vääntöä. Molemmat joukkueet pyrkivät fyysisellä pelaamisella viemään tilan ja ajan pois toisiltaan.

– Tiesimme ennen sarjaa, että tässä on voitettava ainakin yksi vieraspeli. On kiva saada momentum, mutta en usko, että se vaikuttaa Hurricanesiin mitenkään, kommentoi Bruinsin päävalmentaja Bruce Cassidy sarjan tilannetta pelin jälkeen.

Bruinsilta maalinteossa onnistuivat Brad Marchand, Charlie Coyle, Derek Forbort, Curtis Lazar ja voittomaalin iskenyt suomalaishyökkääjä Erik Haula. Haula ohjasi joukkueen voittomaaliksi jääneen 3-1 -osuman pitkän vaihdon päätteeksi, kun puolustaja Charlie McAvoy toimitti kiekon maalille. Tilanteessa Raanta oli voinut mitään. Suomalaismaalivahdille kertyi ottelussa monta upeaa huipputorjuntaa ja yhteensä 29 koppia.

Hurricanesin maaleista päästöerässä vastasi venäläislaitahyökkääjä Andrei Svechnikov. Svechnikov laukoi 2-1 -kavennuksen erän ensi minuuteilla ja teki ylivoimalla 5-2 -kavennuksen reilu kaksi minuuttia ennen loppua. Svechnikovin ohittama Jeremy Swayman pelasi hyvän pelin Bruinsin maalilla ja torjui ottelussa yhteensä 23 kertaa.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta NHL