Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Colorado Avalanchen superpuolustajalle ylistystä – ”Hän on NHL:n paras pelaaja!”

Cale Makar Coloradossa
AOP

Colorado Avalanche on yksi NHL:n suurimmista mestarisuosikeista. NHL:n runkosarjassa toiseksi Florida Panthersin jälkeen tullut Avalanche voitti NHL:n läntisen konferenssin ja lähti parhaalta paikalta pudotuspeleihin. Kiitos Arizona Coyotesin huikean nousun, sai Avalanche ensimmäiselle kierrokselle vastaansa repaleisen Nashville Predatorsin, joka pelasi ilman ykkösmaalivahti Juuse Sarosta.

Jared Bednarin valmentama Colorado Avalanche on tehnyt toisena vuotena putkeen NHL:n pudotuspeleissä saman tempun. Viime keväänä Avalanche kaatoi pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella St. Louis Bluesin suoraan voitoin 4-0 ja nyt joukkue teki saman Nashville Predatorsille.

Kahtena edellisenä vuotena joukkueen matka on kuitenkin katkennut pudotuspeleissä toiselle kierrokselle. Kuplapudotuspeleissä Dallas Stars oli seitsemässä pelissä voitoin 4-3 vahvempi ja viime keväänä Vegas Golden Knights käänsi kuuden pelin ottelusarjan edukseen voitoin 4-2.

Avalanche selvitti lähes ehjin nahoin ensimmäisen kierroksen tänäkin vuonna. Pientä stressiä joukkueen ympärillä aiheutui edellisessä ottelussa, kun kanadalaismaalivahti Darcy Kuemper loukkasi silmänsä ottelun avauserässä ja joutui jäämään pelistä sivuun. Neljännessä ottelussa Kuemper oli sivussa. Mikäli Kuemper ei pysty pelaamaan enää näissä pudotuspeleissä, niin toisesta kierroksesta eteenpäin Avalanchen Stanley Cup -voiton tavoittelu hankaloituu merkittävästi.

”Hän on paras”

Avalanche oli ottelusarjassa Predatorsia vastaan äärimmäisen tyly. Neljään otteluun joukkue teki hurjat 21 maalia ja päästi ainoastaan yhdeksän. Joukkueen ylivoima oli tuhoisaa, sillä joukkue on onnistunut ylivoimissaan lähes 44 prosentin varmuudella. Laadukkaan ylivoimapelaamisen suurin tähti on kiekollinen huippupuolustaja Cale Makar, joka rakentaa peliä siniviivasta. Yleensä Makarin syötöistä pääsee nauttimaan joukkueen ykköstähti Nathan MacKinnon, joka kehuu vuolaasti Makaria neljännen pelin jälkeen.

– Hän on NHL:n paras pelaaja tällä hetkellä.

Makar teki ensimmäisen kierroksen neljään otteluun yhteensä kymmenen tehopistettä ja kolme maalia. Peliaikaa Norris Trophylle ehdokkaana olevalle puolustajalle kertyi lähes 26 minuuttia ottelua kohden.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL