Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Tutut miehet sankareina, Bluesin riskipeli kannatti – ”He ovat tosi hyviä…”

St. Louis Bluesin Jordan Kyrou iski kaksi maalia Minnesota Wildia vastaan.
AOP

NHL:n pudotuspeleissä St. Louis Blues otti hieman vajaamiehisenäkin ison kotivoiton Minnesota Wildissa ottelusarjan neljännessä ottelussa. Blues tasoitti kotivoitollaan ottelusarjan voitot tasan kahteen, joten tästä eteenpäin ottelusarjassa edetään paras kolmesta menetelmällä. Bluesin sankarina kotivoitossa häärivät tutut miehet. Lisäksi päävalmentaja Craig Beruben riskipeli kannatti.

St. Louis Blues otti komean 5-2 -voiton Minnesota Wildista sunnuntai-iltana NHL:ssä ja tasoitti ottelusarjan voitot 2-2’n. Bluesin sankareina häärivät kaksi maalia mieheen iskeneet Jordan Kyrou ja David Perron, sekä maalivahti Jordan Binnington, joka torjui ensimmäisen voiton pudotuspeleissä sitten kesän 2019. Voitto oli kanadalaismaalivahdin pudotuspeliuran 17.

Bluesin viidennestä maalista vastasi ottelussa tehot 1+2 summannut kapteeni Ryan O’Reilly. Binningtonille kertyi Bluesin maalilla yhteensä 28 torjuntaa. Suomalaismaalivahti Ville Husso oli torjunut ottelusarjan kolme ensimmäistä peliä joukkueen maalilla.

Wildin maaleista vastasivat Kirill Kaprizov avauserässä ja Matthew Boldy päätöserässä kaventamalla pelin 3-2. Kavennuksen jälkeen Wild hallitsi peliä suvereenisti, mutta tasoitumaali jäi uupumaan. Marc-Andre Fleury antautui neljästi Wildin maalilla, mutta torjui ottelussa siitä huolimatta 29 kertaa. Blues iski ottelussa yhden viidestä maalista tyhjiin.

– He ovat tosi hyviä. Wild on hyvä joukkue, mutta niin olemme mekin. Nyt sarja on tasan, kommentoi päävalmentaja Craig Berube.

Berube antoi myös krediittiä maalivahti Binningtonille ja avasi yksinkertaista syytä sille, miksi vaihtoi maalivahdin neljänteen otteluun.

– Hän pelasi loistavasti maalilla. Hän näytti erittäin rennolta ja hallitsi tilanteen. Halusimme vaihtaa maalivahtia, koska olimme hävinneet kaksi putkeen. Joku muutos oli tehtävä ja se kannatti.

Puolustajat urakoivat sunnuntaina

Blues pelasi ottelun seitsemällä puolustajalla ja 11 hyökkääjällä. Marco Scandella joutui jättämään pelin hyvissä ajoin kesken ja pelasi vain reilun minuutin. Colton Parayko ja Justin Faulk pelasivat ottelussa yli 30 minuuttia mieheen. Niko Mikkolalle kertyi reilu 16 minuuttia. Beruben mukaan joukkue voi saada Robert Bortuzzon ja Nick Leddyn seuraavaan peliin takaisin.

– Siihen on ihan hyvä mahdollisuus, että jätkät palaavat. Pelasimme tänään seitsemällä, koska tiesimme, että Scandella ei ole 100 prosenttisessa kunnossa.

Ottelusarjan viiden kamppailu pelataan keskiviikon vastaisena yönä Suomen aikaa Minnesotassa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL