Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

KHL

Voiko tämä pitää paikkaansa? – Kolmen suomalaispelaajan KHL-sopimukset julkistettiin

Avtomobilist Jekaterinburg tiedotti kolmen suomalaispelaajan sopimuksista..
AOP

KHL-seura Avtomobilist Jekateringburg tiedotti sunnuntaina tehneensä ensi kautta koskevat sopimukset kolmen suomalaispelaajan kanssa. Tiedotteen mukaan Miro Aaltonen, Jyrki Jokipakka ja Juha Metsola vetävän seuran pelipaidan ylleen seuraavalla kaudella.

Jekaterinburg Avtomobilist kertoo verkkosivuillaan, että joukkueessa nähdään ensi kaudella suomalaisväriä Miro Aaltosen, Juha Metsolan ja Jyrki Jokipakan muodossa. Seuran tiedotetta voidaan pitään vähintäänkin erikoisena, koska Metsola ja Jokipakka jättivät viime kaudella KHL-pudotuspelit kesken Ukrainan sodan alettua. Aaltosen kausi oli puolestaan päättynyt jo runkosarjaan.

Sopimusten julkaisemista voidaan pitää vähintäänkin mielenkiintoisena kaikki faktat huomioiden. Nykytilanteessa monikaan ammattilaisurheilija ei halua siirtyä pelaamaan Venäjälle, vaikka palkat ovat itänaapurissa kovaa luokkaa. Sosiaalinen status on tänä päivänä tärkeämpää, kuin koskaan ennen ja sopimuksen tekeminen Venäjän liigassa pelaavan joukkueen kanssa on asia, joka varmasti kyseenalaistetaan syystäkin monelta taholta.

Tässä vaiheessa on vielä epäselvää mikä todella on suomalaiskolmikon osoite ensi kaudella. On kuitenkin vaikeaa kuvitella kolmen kokeneen pelaajan riskeeraavan mainettaan siirtymällä rahan perässä Jekaterinburgiin. Varsinkin Jokipakan ja Metsolan tapauksessa, pelaajien jättäessä ruplaliigan taakseen jo kertaalleen.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta KHL