Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Leijonat

Erik Haulan hieno vire jatkuu – Porilainen uhkuu itseluottamusta ennen kevään ratkaisupelejä

Erik Haula loistaa Bostonissa.
AOP

Boston Bruinsin Erik Haula on virittänyt itsensä alkukauden jälkeen kovaan iskuun. Välillä myös katsomon puolelle joutunut porilainen on nostanut pelaamisensa tasoa huimalla tavalla. Tällä kaudella mies on nakuttanut komeat 44 tehopistettä.

Erik Haulan viimeiset kaudet rapakon takana ovat olleet haastavia loukkantumisten takia. Myös maisemanvaihdokset ovat tulleet Haulalle tutuksi, mutta juuri tällä hetkellä mies näyttää vakiinnuttaneen paikkansa Bostonissa. Porilainen kertoo, että aiemmin tullut katsomokomennus toimi sopivana herätyksenä.

– Kun olin istunut yhden ottelun katsomossa, aloin poimia pelistäni muutamia juttuja, joihin keskittyä. Asioita, kuten puolustusalueella pelaaminen ilman kiekkoa ja omista lähteminen vauhdilla. Valitsin pieniä juttuja, joihin aloin keskittyä, ja se auttoi minua. Ajattelin, että otan pienen osan pelistäni, enkä keskity suureen kuvaan, ja asiat ovat sittemmin menneet parempaan suuntaan.

Vaikka Haulan vahvuudet ovat tunnetusti kahden suunnan pelaamisessa, tällä kaudella syntyneet tehot eivät siltikään tule täytenä yllätyksenä. Nashvillen vuosina mies iski parhaimmillaan hienot 55 pistettä.

Kauden tärkeimmät pelit ovat vielä pelaamatta, mutta Haula myöntää olevansa mielissään pelivireen löytymisestä.

– Otetaan päivä kerrallaan, mutta olen tyytyväinen kehitykseen kauden aikana. Nyt tuntuu hyvältä.

Lähde: NHL Suomi

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Leijonat