Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Leijonat

Suomen hyökkääjälupaus sikaili – Ajettiin isoista ovista ulos

Otto Hokkanen Lappeenrannan SaiPa
AOP

Suomi pelaa Saksassa tällä hetkellä alle 18-vuotiaiden jääkiekon MM-kisojen avausottelua Sveitsiä vastaan. Suomi johtaa ottelua 4-2 -lukemin toisessa erässä, mutta reilun 31 peliminuutin jälkeen nähtiin ikävä tilanne suomalaishyökkääjän toimesta.

Suomi on aloittanut alle 18-vuotiaiden jääkiekon maailmanmestaruuskisat vahvasti. Suomi johtaa Sveitsiä toisen erän loppupuolella 4-2 -lukemin Joakim Kemellin, Jere Lassilan, Jani Nymanin ja Lenni Hämeenahon maaleilla. Ottelun ensimmäiselle erätauolle edettiin 1-1 -tilanteesta, mutta Suomi takoi reiluun kymmeneen minuuttiin kolme komeaa maalia toiseen erään.

Ajassa 31.07 nähtiin suomalaisittain ikävä tilanne, kun Lappeenrannan SaiPaa Liigassa tällä kaudella 30 ottelussa edustanut Otto Hokkanen taklasi rumasti sveitsiläispelaajaa selästä. Sveitsin puolustaja Yann Voegeli meni päädystä hakemaan kiekkoa, mutta Hokkanen ajoi voimalla puolustajaa numeroihin ja Voegeli meni pää edellä päin laitaa. Vuonna 2004 syntynyt puolustaja talutettiin jäältä suoraan pukukopin puolelle.

186 senttiä pitkä puolustaja on tulevana kesänä varattavana NHL:n. Voegeli on pelannut menneellä kaudella Bielin alle 20-vuotiaiden joukkueessa 41 peliä ja tehnyt näissä seitsemän pistettä. Pudotuspeleissä kymmeneen otteluun syntyi yksi maali.

Sveitsi ei onnistunut ylivoimallaan maalinteossa, mutta teki kavennuksen hieman jäähyn päättymisen jälkeen.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Leijonat