Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Leijonat

Suomi rutiinivoittoon – Piskuinen Sveitsi vaan suupala Nuorille Leijonille

Suomi - Sveitsi U18 eka ottelu. Sebastian Bau.
AOP

Suomen alle 18-vuotiaiden jääkiekon maailmanmestaruuskilpailut käynnistyivät väkevällä esityksellä. Suomi kaatoi hienolla esityksellä Sveitsin selvin lukemin. Ottelu ratkesi käytännössä toisessa erässä, jossa Suomi iski kuusi maalia. Suomi kohtaa turnauksen toisessa ottelussa sunnuntaina Latvian, joka pelaa myöhemmin lauantaina Ruotsia vastaan.

Mika Marttilan valmentama alle 18-vuotiaiden jääkiekkomaajoukkue aloitti MM-kisat hienolla voitolla. Suomi kaatoi Sveitsin turnauksen avausottelussa 6-2 -lukemin. Maaleista kaksi viimeistä syntyivät tyhjiin kolmannen erän lopulla.

Ottelun Suomi aloitti tosi vahvasti ja siirtyi heti avausminuutilla johtoon. Sittemmin Suomen ote hieman herpaantui ja Sveitsi pääsi tasoihin ennen toista erää. Toisen erän avauskympillä Suomi karkasi kahdella ylivoimamaalilla 3-1 -johtoon ja myöhemmin 4-1 -johtoon. Toisessa erässä Suomen Otto Hokkanen lensi suihkuun taklattuaan Sveitsin puolustaja Yann Voegelia selästä, kuten Kiekkofani.com uutisoi.

Suomelta maalinteossa onnistui kuusi eri pelaajaa. Sveitsin maalilla pelanneen Loris Ubertin onnistui ohittamaan Joakim Kemell, Jere Lassila, Jani Nyman ja Lenni Hämeenaho. Tyhjiin kaksi viimeistä maalia iskivät Tapparaa edustava Topi Rönni ja HIFK:n lupaava vuonna 2005 syntynyt Tuomas Uronen. Suomelta Kemell ja puolustaja Kasper Kulonummi olivat ainoat kahden pisteen pelimiehet. Puolustaja Kulonummi syötti kaksi maalia ja Kemell sai syöttöpisteen Lassilan iskemään 1-0 -maaliin.

Sveitsiltä maalinteossa onnistuivat Gregory Weber ja Thierry Schild. Suomen maalilla Kärppien Niklas Kokko otti ottelussa 17 koppia.

Kokonaisuutena Suomi pelasi vahvan ottelun, eikä Sveitsillä yksittäisiä hetkiä lukuunottamatta ollut mahdollisuuksia pelissä.

Lauantain pelipäivän päättää Yhdysvaltain ja Kanadan välinen huippuottelu alkaen kello 20.30

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Leijonat