Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Tapparan neloskenttä liikaa KooKoolle! – ”Hienoa, että pääsee pelaamaan tämän yleisön edessä!”

Petteri Puhakka tuulettaa maalia Tapparan paidassa.
AOP

Tampereen Tappara eteni Liigan loppuotteluihin kaatamalla välierissä Kouvolan KooKoon voitoin 4-1. Ottelusarjan viides ja lopulta ratkaiseva kamppailu päättyi samoin lukemin Nokia Areenassa. Tappara odottaa Liigan finaaleihin vastusta toisesta välieräsarjasta, jossa Turun Palloseura johtaa Tampereen Ilvestä voitoin 3-1. Tämä ottelusarja on katkolla perjantaina Tampereella.

Jussi Tapolan valmentama Tampereen Tappara käänsi torstain kotiottelussaan tappioaseman 4-1 -voitoksi Kouvolan KooKoota vastaan. Tappara otti samalla ottelusarjan neljännen voiton ja eteni Liigan loppuotteluihin.

Tapparalta parhaassa vireessä oli jälleen kapteeni Otto Rauhalan johtama neloskenttä. Kapteeni Rauhala syötti ottelun viimeisen maalin. Petteri Puhakka iski ottelussa kaksi osumaa ja Joona Luoto syötti kaksi osumaa.

Puhakan ensimmäinen maali syntyi alivoimalla avauserän puolivälissä. Tapparan neljännestä maalista vastasi Veli-Matti Savinainen, joka osui toisessa erässä niin ikään alivoimalla. KooKoon ainoasta maalista avauserän toisella minuutilla vastasi entinen Tappara-puolustaja Juho Rautanen.

Christian Heljanko selvisi ottelusta 17 torjunnalla. Nick Malik otti KooKoon maalilla 27 koppia.

Kahden maalin mies Puhakka oli ottelun jälkeen TV-haastattelussa vaatimaton ketjunsa ja omasta pelistään.

– Kai se johtuu siitä, että ei mietitä turhia. Tehdään kovaa töitä ja luotetaan omaan juttuun.

Puhakka antoi koko ottelusarjasta kehuja vastustajalle.

– Kovan vastuksen KooKoo tarjosi. Tiukkoja pelejä oli kaikki, mutta lopulta saatiin kaavittua voitot otteluista.

KooKoon ykköskentän oikea laita Joose Antonen iski menneellä kaudella runkosarjaan 41 tehopistettä ja pudotuspeleissä syntyi kuusi tehopistettä. Antonen oli pettynyt, mutta myönsi, että Tappara oli parempi.

– Pettymys tietenkin, ei auta. Parempi meni Liigan finaaleihin. Aina, kun pelataan neljästä voitosta, niin parempi menee jatkoon.

Antonen siirtyi täksi kaudeksi Tampereen Ilveksestä KooKoon riveihin ja vastuu on kasvanut. Antonen oli myös tyytyväinen joukkueensa yritykseen koko ottelusarjassa.

– Kyllä olen ilonen, että oon saanut olla mukana tässä KooKoon jutussa. Kaikki jätettiin kaukaloon, mutta ei riittänyt.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga