Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Tapparalla finaalipaikka tarjolla – KooKoolta vaaditaan täydellinen peli

Tappara juhli maalia Nokia Areenalla.
AOP

Liigan pudotuspeleissä on luvassa ensimmäinen katkaisuottelu välierävaiheessa, kun Tampereella Tappara ja Kouvolan KooKoo pelaavat viidennen osaottelun. Tappara johtaa paras seitsemästä idealla pelattavaa sarjaa voitoin 3-1 ja nyt joukkueella on ensimmäinen ottelupallo. Kirvesrinnat ovat hävinneet sarjasta vain ensimmäisen pelin, mutta tämän jälkeen on tullut kolme voittoa putkeen. KooKoon ainut voitto on Tampereelta otettuna.

Jussi Tapolan valmentama Tampereen Tappara on voiton päässä Liigan finaalipaikasta. Tappara on hoitanut kolme edellistä ottelua nimiinsä selvin lukemin ja pääsee nyt kotijäällään ensimmäistä kertaa yrittämään katkaisua. Tappara hoiti puolivälieräsarjan hallitsevaa Suomen mestaria Rauman Lukkoa vastaan 4-1 -voitoin nimiinsä, joten historia saattaa toistaa itseään.

Tappara on ollut jokaisessa ottelusarjan ottelussa Kouvolan KooKoota vastaan parempi joukkue, mutta onnistui kästtämättömällä tavalla menettämään ensimmäisen pelin. Tämän jälkeen myös tulos on seurannut perässä laadukkaampaa pelaamista, eikä Olli Salon valmentamalla joukkueella ole ollut palaakaan. Kouvolassa tiistaina pelattu sarjan neljäs peli oli Tapparalta ylikävely ja siinä Joona Luoto iski hattutempun.

Mikäli KooKoo haluaa pidentää välieräsarjaa vielä kuudenteen peliin on joukkueen lyötävä ylivoimaisesti kauden paras esitys pöytään. Maalivahtiosastolta vaaditaan huippuonnistuminen oli maalissa sitten loistavaa kevättä pelaava Nick Malik tai Oskari Setänen.

Joukkueet ovat tällä kaudella kohdanneet toisensa kahdeksan kertaa ja edellisistä otteluista voitot ovat Tapparalle 6-2. Tampereella joukkueet ovat pelanneet ennen tänään kello 18.30 käynnistyvää ottelua neljästi ja voitot niistä ovat tasan 2-2.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga