Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Turussa osat vaihtuivat toisessa erässä! – HIFK-tähti nosti tunnetasoja

TPS HIFK G7 Liigan pudotuspelit
AOP

Turussa nähtiin Turun Palloseuran ja Helsingin IFK:n välillä äärimmäisen tapahtumarikas toinen erä. Seitsemännen puolivälieräottelun avauserä oli vielä tasaista vääntöä, mutta toisessa eräässä kumpikin joukkue löysi peli-ilon. Erässä nähtiin kaksi maalia sekä kaksi videotarkistuksen jälkeen tapahtunutta ulosajoa.

Turun Gatorade Centerissä avauserän jälkeen Helsingin IFK johti ottelua 1-0 -lukemin, kuten Kiekkofani.com aiemmin uutisoi. Turun Palloseura paransi peliään merkittävästi toiseen erään ja olikin parhaimmillaan selvästi niskanpäällä.

Erän ensiminuuteilla ajassa 23.42 Juhani Jasu punnersi laidalta kohti Niilo Halosen vartoimaa maalia ja sijoitti kiekon maaliin. Ajassa 26.30 ottelussa alkoivat tunteet kuumentua. Ensin HIFK:n puolustaja Johan Motin lensi suihkuun päähän kohdistuneesta taklauksesta. Minuutti TPS:n ylivoiman alusta kotijoukkue sai väärästä vaihdosta kahden minuutin jäähyn ja peliä jatkettiin neljällä neljää vastaan.

4vs4 -pelin aikana TPS:n Jonne Tammela taklasi kulmassa polvella HIFK:n kultakypärä Jere Innalaa ja lensi videotarkistuksen jälkeen isosta ovista ulos. Tässä vaiheessa ulosajot olivat erässä tasan. Ottelua edettiin 4vs4 -pelissä, mutta HIFK otti jälleen jäähyn, kun Otto Paajanen sai koukkaamisesta kakkosen.

Tällä ylivoimalla TPS siirtyi johtoon neljällä kolmea vastaan pelatessa. B-pisteen kaarelle Aarne Intonen sai kiekon Ville Lajuselta ja nuori laitahyökkääjä painoi kiekon ranteella etuyläkulmaan ohi Halosen. Intosen johtomaalin syntyessä pelikello näytti aikaa 30.38.

Erän viimeisen kympin aikana Innala sai kentälle pelattuaan hurjia buuauksia, mutta HIFK:n tähtihyökkääjä ei kyennyt hiljentämään kotiyleisöä. HIFK:lla oli hyviä pyörityksiä erän lopulla, mutta Andrey Kareyev otti jälleen isoja torjuntoja ja piti kotijoukkueen johdossa ennen kolmatta erää. Kareyev on kahteen erään ottanut 20 koppia.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga