Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

TPS piti HIFK:n tähdet kurissa – Turussa pelataan jälleen mitaleista

TPS fanit juhlivat Turussa.
AOP

Reilu 8000 katsojaa näki Turun Gatorade Centerissä hurjan kiekkojännärin Turun Palloseuran ja Helsingin IFK:n välillä. Ottelussa panoksena oli paikka välieriin ja sen nappasi jo toisena vuotena putkeen TPS. Jussi Ahokkaan suojatit hoiti seitsemännen pelin nimiinsä tiukkojen vaiheiden jälkeen.

Turussa TPS otti maukkaan voiton lukemin 3-1 Helsingin IFK:sta Liigan puolivälierien seitsemännessä ottelussa. TPS eteni välieriin toisena keväänä putkeen otteluvoitoin 4-3. TPS voitti ottelusarjan neljästä kotipelistään kolme ja nappasi yhden voiton vieraista.

TPS:n maaleista ottelussa vastasivat Juhani Jasu, Aarne Intonen ja Markus Nurmi, joka sinetöi tyhjiin loppulukemat 3-1. HIFK:n ainokaisesta vastasi ottelun avauserässä ranskalaispuolustaja Yohann Auvitu, joka teki joukkueensa kaksi viimeistä maalia ottelusarjaan.

Tiukassa 60 minuutin näytelmässä nähtiin paljon mielenkiintoisia tapahtumia. Ottelun avauserä oli tunnustelevaa jääkiekkoa, mutta toisessa erässä homma lähti käyntiin, kuten Kiekkofani.com uutisoi.

Päätöserään TPS lähti maalin johtoasemasta. Kummallakin joukkueella oli paikkansa tehdä maaleja ja lähimpänä kävi TPS, mutta heikko viimeistely koitui kohtaloksi.

HIFK painosti ottelun viimeiset viisi minuuttia hurjasti, mutta TPS:n pelaajat kapteeni Jasun johdolla uhrautuivat erinomaisesti loistopelin pelanneen Andrey Kareyevin edessä. Venäläismaalivahdille kertyi ottelussa hurjat 34 torjuntaa ja ensimmäisen erän isot kopit pitivät kotijoukkueen pelissä mukana. Niilo Halonen torjui IFK:n maalilla 18 kertaa.

Välierissä TPS kohtaa joko Oulun Kärpät tai Tampereen Ilveksen. Jutun kirjoitushetkellä Ilveksen ja Kärppien välinen ottelusarjan seitsemäs peli on ensimmäisessä jatkoerässä 1-1 -tilanteessa. Toisessa välieräparissa kohtaavat runkosarjan voittanut Tampereen Tappara sekä runkosarjassa toiseksi sijoittuneen Mikkelin Jukurit kaatanut Kouvolan KooKoo.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga