Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Turun Palloseuralta järkyttävä avauserä! – Kesäloma 40 minuutin päässä

HIFK juhlii.
AOP

Turun Palloseuran ja Helsingin IFK:n välinen seitsemäs puolivälierä Liigassa käynnistyi. IFK tuli otteluun vahvemmin ja johtaa avauserän jälkeen peliä. Ottelun alku oli kotijoukkueelta äärimmäisen vaisu ja TPS:n on parannettava peliä merkittävästi toiseen sekä kolmanteen erään.

Helsingin IFK johtaa seitsemättä puolivälieräottelua Turun Palloseuraa Turussa 1-0 -lukemin ensimmäisen 20 minuuttisen jälkeen. Ville Peltosen valmentama joukkue aloitti ottelun pirteästi ja heti ensimmäisessä vaihdossa joukkueen kultakypärä Jere Innalalla oli loistava maalintekopaikka.

HIFK:n 1-0 -maalin iski hyökkäyspään aloitusvoiton jälkeen ranskalaispuolustaja Yohann Auvitu pelikellon näyttäessä aikaa 9.32. Kuudennen ottelussa Helsingissä ratkaissut Auvitu laukoi kiekon siniviivasta yläkulmaan ohi Andrey Kareyevin, joka oli täydellisessä maskissa.

Ottelun avauserä oli kotijoukkueelta mitäänsanomaton. Jussi Ahokkaan valmentaman TPS:n jalat olivat täysin jääneet koppiin, eikä joukkue kyennyt luomaan minkäänlaista peliä. TPS pääsi erässä kahdesti ylivoimalle, kun ensin Olli Palola ja erän lopulla Petteri Wirtanen saivat kumpikin pelin viivyttämisestä jäähyt. Ensimmäinen ylivoima ei TPS:ltä tuottanut yhtään laukausta kohti Niilo Halosta, mutta toisella ylivoimalla joukkue oli jo lähellä tasoitusmaalin tekoa onnistumatta siinä.

Lähes täydessä Gatorade Centerissä kotiyleisön on syytä kiittää avauserästä vahvasti pelannutta Kareyevia, joka otti erän aikana kolme huipputorjuntaa. Ilman Kareyevin loistavia torjuntoja peli olisi käytännössä jo valmis ensimmäisen 20 minuutin jälkeen.

Mikäli TPS halajaa otteluun vielä mukaan, niin peliä on syytä yksinkertaistaa ja tuoda kovan luistelun kautta painetta HIFK:n puolustukseen. Ensimmäisen 20 minuutin ajan HIFK sai kaiken ilmaiseksi.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga