Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Liigassa luvassa huima keskiviikko! – HIFK:n viime hetken maali ratkaisi

Niilo Halonen tuulettaa HIFK:n maalilla.
AOP

Liigan kolme tiistaina pelattua ottelua tarjosivat hurjan määrän jännitystä. Jokainen ottelu ratkesi maalin erolla sarjoissaan tappiolla olleille joukkuelle, joten keskiviikkona Liigan puolivälierissä kolme sarjaa ratkeaa seitsemännessä pelissä. Helsingissä IFK nousi voittoon viime hetken maalilla menetettyään jo tukevan johdon.

Liigan tiistain otteluissa nähtiin kolme tiukkaa vääntöä, sillä jokainen ottelu päättyi maalin erolla. Kouvolassa KooKoo taipui Mikkelin Jukureille 2-1 -lukemin. Helsingissä IFK kaatoi Turun Palloseuran 3-2 -lukemin. Oulussa maanantaina aloitettu ottelu pelattiin tiistaina loppuun ja Kärpät poistui kotijäältään voittajana 2-1 -lukemin. Tämä tarkoittaa sitä, että Tampereen Tappara on edelleen ainut joukkue neljän parhaan joukossa ja odottaa seuraa välieriin, jotka käynnistyvät perjantaina.

Helsingissä IFK sai päävalmentajansa Ville Peltosen takaisin penkin taakse ja joukkue pelasi varmasti sarjan parhaan kamppailunsa. IFK karkasi avauserässä Eetu Koivistoisen ja Otto Paajasen maaleilla 2-0 -johtoon, mutta TPS tuli nopeaan tahtiin toisessa erässä tasoihin. TPS:n maaleista vastasivat Mikael Pyyhtiä ja Topias Haapanen.

Ottelun kolmannessa erässä HIFK oli hallitsevampi osapuoli ja sai lopulta palkintonsa yrityksestä. Hyökkäyspään aloituksen jälkeen ranskalaispuolustaja Yohann Auvitu laukoi kiekon siniviivasta TPS-puolustaja Ville Lajusen nilkan kautta ohi Andrey Kareyevin. Tällä maalilla HIFK siirtyi ottelussa johtoon, kun ottelua oli jäljellä enää 64 sekuntia. TPS sai vielä loistavan paineen Niilo Halosen vartioimalle maalille viimeisen minuutin aikana, mutta hyvistä paikoista huolimatta tasoitus jäi tekemättä. Halonen torjui ottelussa 13 kertaa ja venäläismaalivahti Kareyev nappasi 27 koppia, mutta ei voinut maaleille yhtään mitään.

Keskiviikkona niin Tampereella, Turussa kuin Mikkelissäkin on kovat panokset. Vain voittajat jatkavat matkaansa välieriin.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga