Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

HIFK saa tähtihyökkääjän takaisin – Tahdin muututtava katkaisupelissä!

Jere Innala teki maalin TPS:ää vastaan.
AOP

Liigassa pelataan tiistaina kolme mielenkiintoista puolivälieräottelua. Jokainen sarja on katkolla ja yksi ottelu on jo käynnistynyt maanantain puolella, mutta Oulussa oli peliä siirrettävä. Oulun Raksilassa jää petti alta ja tätä on pyritty korjaamaan koko mennyt yö. Kouvolassa ja Helsingissä pelataan otteluohjelman mukaiset ottelut.

Tiistaina pelataa isoista panoksista Liigassa. Kouvolassa KooKoolla on ratkaisun avaimet käsissään Liigan runkosarjassa toiseksi sijoittunutta Mikkelin Jukureita vastaan. Helsingissä IFK on sarjassa voitoin 3-2 -tappiolla Turun Palloseuralle. HIFK on hävinnyt kaksi edellistä ottelua ja oli pahasti vastaantulijana Turussa pelatussa viidennessä pelissä. HIFK:n tilannetta parantaa se, että tähtihyökkääjä Jere Innala palaa kokoonpanoon sairastumisen jälkeen.

Oulussa käynnistettiin Kärppien ja Tampereen Ilveksen välisen ottelusarjan kuudes kamppailu maanantaina. Ottelu jouduttiin keskeyttämään Kärppien iskemän 1-0 -maalin jälkeen, kun jää petti alta. Ottelun on alkuperäisen suunnitelman mukaan määrä jatkua kello 18.30 siitä hetkestä, kun ottelu oli keskeytynyt.

HIFK:n löydettävä uusi vaihde

Ville Peltosen valmentama Helsingin IFK on ollut sarjassa Turun Palloseuraa vastaan selvästi heikompi joukkue. HIFK on pelannut parhaan pelinsä sarjan toisessa ottelussa, kun TPS jäi täysin joukkueen jyrän alle. Vaikka HIFK voitti Turussa pelatun kolmospelin, niin siinäkään ottelussa paremmasta joukkueesta ei ollut epäselvyyttä.

TPS on pystynyt vahvalla viisikkopelaamisella hyydyttämään HIFK:n hyökkäyspelin käytännössä minimiin. TPS voisi vieläkin aggressiivisemmalla pelillä pitää HIFK:ta paremmin aisoissa, mutta sitä ei ole tarvinnut tehdä.

Mikäli HIFK haluaa sarjassa nousta mukaan taisteluun jatkopaikasta on joukkueen tehtävä jäällä perusasiat huomattavasti paremmin. Kiekoton pelaaminen nousee isoon merkitykseen ja tässä kova karvauspeli olisi paras lääke TPS:n pelin murtamiseen.

HIFK:n asetelmaa illan ottelun parantaa se, että tähtihyökkääjä Jere Innala palaa kokoonpanoon. Innala iski edellisessä pelaamassaan ottelussa kolme tehopistettä, kun HIFK haki Turusta sarjan kolmannesta pelistä voiton.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga