Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Jarmo Kekäläisen johtamalla NHL-joukkueella karmeaa epäonnea – ”Täysin käsittämätöntä…”

Columbus Blue Jackets Max Domi siirtohuhuissa.
AOP

NHL:ssä jo mahdollisuutensa kevään pudotuspeleihin menettänyt Columbus Blue Jackets on kokenut viime viikon aikana ongelmia. Joukkueen valmennusryhmä on kärsinyt erilaisista vaivoista sairastelujen takia. Joukkueen suorittaminen kaukalossakaan ei ole liiemmin ilonaiheita tuonut.

Jarmo Kekäläisen manageroima Columbus Blue Jackets on tällä kaudella pelannut toistaiseksi 69 ottelua runkosarjaa ja onnistunut keräämään saman verran pisteitä. Blue Jackets on tällä hetkellä NHL:n itäisessä konferenssissa kymmenes ja matkaa pudotuspeleihin on jo hurjat 15 pistettä. Joukkueella on jäljellä vielä 13 kamppailua, joten teoreettisestikin piste-ero alkaa olla mahdottoman matkan päässä.

Blue Jacketsilla ei ole viime viikkoina sujunut peli kaukalonkaan puolella. Viimeisen kahden viikon aikana joukkue on pelannut yhteensä kahdeksan ottelua ja voittanut niistä ainoastaan yhden. Tiistain vastaisena yönä joukkue pelaa Boston Bruinsia vastaan toisen ottelun putkeen ja lähtee siihen hurjasta kuuden ottelun mittaisesta tappioputkessa.

Kekäläisen johtamalla joukkueella on ollut ikävää onnea valmentajien suhteen, kun viime viikolla päävalmentaja Brad Larsen sairastui koronaan ja tippui pois joukkueen vahvuudesta. Apuvalmentaja Pascal Vincent otti vetovastuun, mutta Vincent sairastui koronaan Larsenin palattua, joten koko valmennusjohto ei ihan hetkeen ole yhdessä penkillä joukkuetta johtamassa. Täysin käsittämätöntä tuuria organisaation sisällä siis etenkin, kun joukkue matkaa tappioputkessa.

Kekäläisellä riittää kevääksi ja kesäksi paljon pohdittavaa joukkueensa suhteen. Suomalaismanagerin tulee tehdä merkittäviä ratkaisuja, jotta Blue Jackets nähdään jälleen keväällä 2023 NHL:n pudotuspeleissä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL