Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL palkitsi suomalaistähden! – Yllätysnimi sai myös maininnan

Mikko Koskinen ryösti Aleksander Barkovin.
AOP

NHL:n menneen viikon tähtipelaajat on jälleen palkittu sarjan toimesta ja tällä kertaa listalla nähdään hieman yllättävämpiä nimiä. Ykköstähti meni koko NHL:n pistepörssiä johtavalle pelaajalle, mutta Suomen yksi suurimmista tähtipelaajista on yllättäen listalla mukana. Maalivahdeista löytyi myös mielenkiintoinen nimi listoille, kun NHL:ssä tällä kaudella pahoin alisuorittanut organisaatio sai venäläisvahtinsa listoille.

NHL:n viikon ykköstähdeksi on valittu Edmonton Oilersin kapteeni Connor McDavid. Kakkostähti on Florida Panthersin kapteeni Aleksander Barkov ja kolmostähdeksi nousi New York Islandersin maalivahti Semyon Varlamov.

Oilersin McDavid nousi viikon tehoillaan NHL:n pistepörssin kärjessä jo sataan pisteeseen ja teki tämän nyt viidettä kertaa seitsemän vuotta kestäneellä uralla. Kanadalaistähti paukutti viikon neljään peliin tehot 5+3. Oilers nousi viikon voitoilla pisteen päähän Tyynenmeren divisioonassa toisena olevasta Los Angeles Kingsistä.

Panthersin suomalaisakapteeni Barkov teki vastaavat tehot kuin ykköstähti McDavid. Suomalainen paukutti viikkoon viisi maalia, josta kaksi tuli New Jersey Devilsiä vastaan kolmannen erän lopulla, kun Panthers nousi 6-6 -tasapeliin. Joukkue voitti pelin lopulta 7-6 -lukemin. Barkov on tehnyt tällä kaudella 72 tehopistettä 56 otteluun. Barkov teki Chicago Blackhawksia vastaan joukkueensa 1-0 -maalin, joka jäi voittomaaliksi. Se oli suomalaisen uran 37 voittomaali, joka on samalla Panthersin organisaation ennätys.

Islandersin Varlamov torjui viikolla 99 vetoa, kun häntä kohden lauottiin 104 kiekkoa. Varlamov voitti kaikki kolme viikon ottelua ja torjui nollapelin New York Rangersia vastaan vieraissa. Nollapeli oli venäläisen NHL-uran 36. ja samalla neljäs putkeen Madison Square Gardenissa. Varlamovin torjuntaprosentti viikon otteluissa oli hurja 95,2 ja päästettyjen maalien keskiarvo 1,67.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL