Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n suurimmalle mestarisuosikille karmea takaisku! – ”Meidän kaikkien on nostettava tasoa”

Colorado Avalanche, Nathan Mackinnon tappelee Matt Dumban kanssa. Minnesota Wild
AOP

NHL:n kuumimmaksi mestarisuosikiksi noussut Colorado Avalanche on saanut ikäviä uutisia. Joukkueen hyökkäyksestä puuttui jo ennestään ruotsalaiskapteeni Gabriel Landeskog, mutta tuoreimpana loukkaantujana on joukkueen tähtisentteri. Avalanchen hyökkäyspelin sielun vamma on paha ja pitää tämän sivussa peleistä jopa viikkoja.

Colorado Avalanchen tähtisentteri Nathan MacKinnon on loukkaantunut. MacKinnon loukkaantui alkuviikosta Minnesota Wildia vastaan pelatussa ottelussa, kun hyökkääjä tappeli Wild-puolustaja Matt Dumban kanssa. Tappelua edelsi kanadalaispuolustajan kova taklaus suomalaishyökkääjä Mikko Rantaseen, joka iski myöhemmin samassa erässä joukkueensa johtomaalin.

– Kun MacKinnon on sivussa, niin meidän kaikkien on nostettava tasoa tuleviin peleihin, kommentoi syvyyshyökkääjä Logan O’Connor.

MacKinnon rikkoi tappelussa kätensä ja on nyt palannut Denveriin tarkempiin tutkimuksiin. MacKinnonin loukkaantumisen myötä joukkueessa on paljon ikäviä loukkaantumisia. Kanadalaistähden lisäksi sivussa kokoonpanosta ovat Samuel Girard, kapteeni Gabriel Landeskog, Ryan Murray ja Bowen Byram. Joukkueella on kuitenkin vahva ote koko NHL:n läntisen konferenssin voitosta.

Avalanchen pitkäaikainen luottopuolustaja Erik Johnson ei ollut tyytyväinen pelikaverinsa tappeluun.

– MacKinnonin ei olisi tarvinnut tehdä tuota. Jos hän olisi odottanut kymmenen sekuntia, niin Kurtis MacDermid olisi tullut jäälle ja tapellut Dumban kanssa. MacKinnon on meidän joukkueessa iso pelaaja ja otti jälleen vastuun omiin käsiinsä.

Avalanche taipui ottelussa Wildille jatkoajan jälkeen 3-2 -lukemin. Avalanche otti Artturi Lehkosen debyyttiottelussa hienon vierasvoiton NHL:n läntisen konferenssin toisesta kärkijoukkueesta eli Calgary Flamesista lukemin 2-1.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL