Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Kovaa jälkeä tehnyt puolustaja jatkosopimukseen – ”NHL-joukkueensa luottopelaaja!”

Minnesota Wildin Alex Goligoski taklaa
AOP

NHL-joukkue Minnesota Wild on tehnyt merkittävän jatkosopimuksen luottopuolustajansa kanssa. Wild hankki kesällä kokeneen yhdysvaltalaispuolustajan vuoden mittaisella sopimuksella riveihinsä ja on tehnyt kaksivuotisen jatkon. Pelaaja antaa sopimuksessa merkittävän palkanalennuksen.

Kovaa vauhtia jälleen NHL:n pudotuspeleihin marssiva Minnesota Wild on tehnyt merkittävän jatkosopimuksen. Wild on iskenyt yhdysvaltalaiselle luottopuolustaja Alex Goligoskelle kahden vuoden jatkon, jonka aikana pelaaja tienaa neljä miljoonaa dollaria. Kausiansio on siis keskimäärin kaksi miljoonaa dollaria. Sopimuksessa ei ole allekirjoitusbonuksia.

Goligoski on tällä hetkellä 36-vuotias vasemmalta laukova puolustaja, joka on kotoisin Grand Rapidsin kaupungista, Minnesotan osavaltiosta. Goligoski on Pittsburgh Penguinsin kakkoskierroksen varaus kesän 2004 NHL:n varaustilaisuudesta. Puolustaja siirtyi Penguinsista aikoinaan Dallas Starsiin. Starsin jälkeen ura jatkui Arizona Coyotesiin ja viime kesänä Goligoski teki vuoden mittaisen viiden miljoonan dollarin sopimuksen Wildiin.

Urallaan monipuolinen puolustaja on pelannut NHL:ssä hurjat 982 ottelua ja tehnyt näissä yhteensä 457 tehopistettä. Näistä 85 on ollut maaleja. Parhaalla kaudellaan Goligoski teki Starsissa ykköspakkina 42 tehopistettä 81 otteluun kaudella 2013-14.

Wildissa puolustaja on tällä kaudella ollut toiseksi tehokkain pelipaikallaan. Wildin tehokkain on ollut kapteeni Jared Spurgeon, joka on tehnyt yhden pisteen enemmän kuin Goligoski. Goligosken pistesaldo on tämän kauden osalta 2+26 58 otteluun. Tehotilasto on hurjasti 34 maalia plussan puolella. Puolustajista Goligoski pelaa neljänneksi eniten. Peliaikaa kertyy 19 minuuttia ottelua kohden. Spurgeonin lisäksi Jonas Brodin ja Matt Dumba kellottavat yli 21 minuutin peliaikoja.

Wildilla on puolustuksen osalta hyvä tilanne ensi kaudeksi, sillä joukkueessa on kuusi puolustajaa sopimuksessa kiinni ensi kaudeksi ja palkkoja on käytetty ainoastaan 25 miljoonaa dollaria.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL