Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Nämä NHL-joukkueet ovat jo pihalla pudotuspeleistä – Kilpailu viimeisistä paikoista kiihtyy!

Jakob Chychrun Arizona Coyotesin puolustuksessa.
AOP

NHL:ssä on enää runkosarjaa jäljellä noin 20 ottelua kullakin joukkueella. Vihdoinkin sarjassa on varmistunut ensimmäisiä joukkueita, jotka jäävät varmuudella ulos pudotuspeleistä. Näitä on toistaiseksi kolme, mutta käytännössä kymmenen joukkuetta on jo nyt varmoja jäämään pudotuspeleistä pihalle. Kilpailu pudotuspeleistäkin käy edelleen kuumana etenkin NHL:n läntisen konferenssin puolella.

NHL:ssä ensimmäiset varmat joukkueet pudotuspelien ulkopuolella ovat nyt selvillä. Nämä ovat Arizona Coyotes, Philadelphia Flyers ja Montreal Canadiens. Tähän listaan liittyy hyvinkin nopealla aikataululla Ottawa Senators, Seattle Kraken ja New Jersey Devils. Sarjan pohjilla olevilla joukkueilla on vielä tiukka taistelu siitä, mikä näistä saa parhaat prosentit NHL:n varaustilaisuutta edeltävään ykkösvarauslottoon. Tällä hetkellä koko sarjan viimeisenä on Coyotes juuri Canadiensin ja Krakenin perässsä.

NHL:n itäisen konferenssin puolella käytännössä joulukuusta asti on ollut selvää, mitkä joukkueet menevät pudotuspeleihin. Kahden kerroksen väki selvisi nopealla aikataululla ja enää on pelattu siitä, mitkä joukkueet pääsevät suoraan ja mitkä joukkueen villin kortin kautta. Divisioonien voittajatkin alkavat pikku hiljaa olevan selvinä, sillä Metropolien divisioonassa Carolina Hurricanes on hyvässä johdossa ja Atlantin divisioonassa Florida Panthers pitää tukevasti ykköspaikkaa hallussaan.

NHL:n läntisessä konferenssissa käytännössä vain Calgary Flames ja Colorado Avalanche ovat varmoja pudotuspelijoukkueita, sillä kumpikin johtaa omaa divisioonaansa. Taistelu suorista pudotuspelipaikoista on sen sijaan kovaa muutaman seuran välillä. Siinä kisassa ovat mukana Dallas Stars, Winnipeg Jets, St. Louis Blues, Vegas Golden Knights ja Edmonton Oilers. Loppukauden aikana on siis paljon mielenkiintoisia pelejä vielä jäljellä ja isojakin muutoksia saattaa tapahtua.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL