Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Juuse Saroksen Nashville Predatorsille arvokas voitto – Ruotsalaistähti jatkoi hurjassa vireessä

Filip Forsberg tuulettaa maalia Anaheim Ducksin vieraana.
AOP

Tiistain vastaisen yön NHL-kierroksella kovaa taistelua pudotuspelipaikasta käyvä Nashville Predators haki komean vierasvoiton. Predators kaatoi NHL-kierroksella siirtojen takarajalla erinomaisesti onnistuneen kalifornialaisjoukkueen selvin lukemin. Joukkueen suurimpina tähtinä hääri organisaation avainpelaajat.

Juuse Saros oli Nashville Predatorsin maalilla mies paikallaan torjumalla 25 laukausta Anaheim Ducksia vastaan, kun joukkue otti tylyn 6-3 -vierasvoiton. Predatorsin tähtenä Saroksen tavoin hääri ruotsalaishyökkääjä Filip Forsberg, joka iski ottelussa tehot 2+3. Forsberg nousi kahdella maalillaan koko kauden saldossa 35 osumaan, joka on samalla organisaation ennätys yhden kauden ajalta.

Predatorsin sveitsiläiskapteeni, puolustaja Roman Josi jatkoi myös hurjassa vireessä. NHL:n parhaimpiin puolustajiin lukeutuva sveitsiläinen teki ottelussa 1+1 tehot. Suomalaishyökkääjä Mikael Granlund pelasi ottelussa reilut 18 minuuttia ja syötti kaksi maalia.

Kotijoukkueen superlupaus Trevor Zegras syötti kaksi joukkueen kolmesta osumasta kokeneen puolustajan Kevin Shattenkirkin tavoin. John Gibson torjui kotijoukkueen maalilla ottelussa 25 laukausta.

Voitolla Predators tukevoitti asemaansa NHL:n läntisen konferenssin pudotuspelitaistelussa. Koko konferenssissa joukkue on tällä hetkellä 78 pisteen voimin neljäntenä ja divisioonassa kolmantena pisteen erolla St. Louis Bluesiin, jolla on peli vähemmän pelattuna.

John Hynesin valmentama Predators on viimeisestä yhdeksästä pelistä voittanut seitsemän. Joukkueen kausi jatkuu kahdella äärimmäisen isolla vieraspelillä Los Angeles Kingsin ja Vegas Golden Knightsin vieraana, jonka jälkeen joukkue palaa kotiin kohdatakseen itäisen konferenssin joukkueita. Runkosarjan lopulla kymmenestä viimeisestä pelistä Predators pelaa seitsemän kotiyleisön edessä, joten paikka pudotuspeleissä alkaa olemaan suhteellisen varma.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL