Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:ssä aivan käsittämätön sekoilu – Venäläishyökkääjän siirto tutkinnan alla

Vegas Golden Knights yritti kaupata Evgeni Dadonovin
AOP

NHL:ssä on käynnissä melkoinen sotku maanantaina tehdyn kaupan vuoksi Anaheim Ducksin ja Vegas Golden Knightsin välillä. Golden Knights kauppasi venäläishyökkääjänsä Ducksin riveihin vaihdossa kahteen pelaajaan, mutta NHL on lyömässä stoppia kaupalle eriskummallisesta syystä.

Vegas Golden Knights tiedotti maanantaina tehneensä NHL:ssä kaupan, jossa viiden miljoonan dollarin palkalla operoiva Evgeni Dadonov on kaupattu Anaheim Ducksiin. Dadonovin mukana Ducksiin siirtyi kakkoskierroksen varaus vaihdossa jo uransa lopettaneeseen keskushyökkääjä Ryan Kesleriin ja puolustaja John Mooreen. Moore saapui Ducksiin samassa kaupassa, jossa Hampus Lindholm siirtyi pari päivää sitten Bruinsin riveihin, kuten Kiekkofani.com uutisoi.

Tilanne on kuitenkin mutkistunut merkittävästi, sillä NHL tutki kaupan tiedot ja on käynyt ilmi, että Ducks kuuluu joukkueisiin, johon Dadonov ei halua mennä. Dadonov sai määrittää kymmenen joukkuetta tehdessään sopimuksen pari kautta sitten Ottawa Senatorsin kanssa, johon häntä ei saa kaupata. Golden Knights ei kuulunut näihin joukkueisiin, mutta organisaatio tai Ducks eivät tienneet tästä listasta mitään, vaan tieto oli ainoastaan NHL:llä.

Venäläislaitahyökkääjän kauppa Ducksiin on selkeä ”dumppi”, jossa Golden Knights tekee palkkakattoonsa tilaa loukkaantuneille pelaajille. Ennen kauppaa Golden Knights oli reilusti yli 81,5 miljoonan palkkakaton, joten mikäli esimerkiksi Mark Stone tai Alec Martinez kuntoutuisivat pelikuntoon runkosarjan aikana heille tulisi tehdä tilaa roimasti.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL