Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:ssä tapahtui jättikauppa – ”Osoittaa, että kukaan ei ole turvassa”

Chicago Blackahawks ja Brandon Hagel
AOP

NHL:ssä nähtiin todella iso ja osaltaankin yllättävä kauppa, jossa hallitseva Stanley Cup -mestari Tampa Bay Lightning teki oman siirtonsa. Lightning hankki loistavaa kautta pelaavan kanadalaislaiturin Chicago Blackhawksista. Blackhawksin hyökkääjän tiedetään olevan arvokas, mutta hinta nousi todellakin pilviin.

NHL:ssä nähtiin toistaiseksi isoin kauppa siirtojen takarajan lähestyessä, kun hallitseva Stanley Cup -mestari iski lusikkansa soppaan. Tampa Bay Lightning hankki isolla kaupalla Chicago Blakchawksista laitahyökkääjä Brandon Hagelin. Nuori kanadalaishyökkääjä omaa todella kevyen sopimuksen, jota on vielä kaksi seuraavaa kautta jäljellä. Hagelin palkka tämän ja kahden seuraavan kauden ajan on 1,5 miljoonaa dollaria ja sopimuksen päättyessä hyökkääjä on rajoitettu vapaa agentti.

Lightning maksoi kaupassa Hagelista ykköskierroksen varausvuorot kesille 2023 ja 2024, sekä hyökkääjät Boris Katchoukin ja Taylor Raddyshin. Hagelin mukana Lightningiin tuli kaksi neloskierroksen varausta, jotka ovat vuosille 2022 ja 2024.

Blackhawksin pitkäaikainen kapteeni Jonathan Toews oli kaupan myötä hieman ihmeissään.

– Jos Hagel ei ole pelaaja, jonka ympärille yritetään rakentaa uutta, niin en tiedä kuka sitten olisi? Tämä kauppa osoittaa, että kukaan ei ole turvassa meidän joukkueen pelaajista.

Saskataaonissa, Saskatchewan provinssista kotoisin oleva kanadalaishyökkääjä Hagel on 23-vuotias vasemmalta laukova hyökkääjä, joka on varattu NHL:n Buffalo Sabresin toimesta kuudennella kierroksella 2016. Urallaan Hagel on pelannut kolmella kaudella yhteensä 108 ottelua ja iskenyt näihin 61 pistettä.

Blackhawksiin siirtyneistä hyökkääjistä Raddysh on kakkoskierroksen varaus samasta varaustilaisuudesta kuin Hagel. Isokokoinen kanadalainen laukoo oikealta ja on 24-vuotias. Tällä kaudella 53 otteluun Raddysh on tehnyt 12 tehopistettä. Batchouk varattiin myös vuoden 2016 varaustilaisuuden kakkoskierroksella. Kanadalaishyökkääjä on tällä kaudella Raddyshin tavoin tehnyt NHL-debyytin ja pelannut 38 ottelua sekä iskenyt kuusi tehopistettä.

Blackhawksin uudelleenrakennuksessa joukkueella on ykköskierrokselle nyt kaksi varausvuoroa kausille 2023 ja 2024. Ensi kesälle joukkueen ensimmäinen varaus on vasta toisella kierroksella, mutta pelaajia on vielä kaupattavissa, jotta ensimmäisen kierroksen varaus myös kesällä 2022 on saatavissa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL