Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Tästä pelaajasta on tulossa NHL:n yllättävin siirtonappula – ”Salaista arvoa!”

Chicago Blackahawks ja Brandon Hagel
AOP

NHL:ssä on joka kausi pelaajia joiden arvoa mitataan joukkueiden silmin aivan omalla tyylillä. Monet pelaajat saavat yllättävän paljon arvostusta GM:en keskuudesta, vaikka he eivät isoja otsikoita saisi mediassa. Tälläinen pelaaja löytyy tällä hetkellä Chicago Blackhawksin riveistä.

NHL:ssä on palkkakatto jäädytetty reiluun 81,5 miljoonaan täksi tuleviksi kausiksi. Kahden seuraavan kauden ajan NHL:n palkkakaton odotetaan nousevan noin miljoona dollaria kaudessa, kun ennen koronapandemian alkua NHL:n arvo nousi hurjaa tahtia ylöspäin. Se johti taas siihen, että sarjan palkkakatto koki nousua, mutta tulojen vähentyessä myös palkkakatto on pysynyt paikallaan.

Kun palkkakatto pysyy ennallaan, niin pitkät sopimukset kevyellä palkalla pelaaville pelaajille ovat seuroille tärkeitä. Mitä pienemmällä palkalla joukkueisiin saadaan syvyyshyökkääjiä- tai puolustajia, niin sitä helpommin organisaatioiden on pitää tähdistään kiinni.

Yksi pitkän ja halvan sopimuksen omaava hyvää tulosta tekevä hyökkääjä löytyy Chicago Blackhawksista. Kyseessä on kanadalaislaitahyökkääjä Brandon Hagel. 23-vuotiaalla laitahyökkääjällä on kaksi vuotta vielä sopimusta jäljellä ja sopimuksen keskiarvoinen vuosipalkka on 1,5 miljoonaa dollaria. Saskatoonista kotoisin oleva 183 senttinen hyökkääjä laukoo vasemmalta ja hänet on varattu aikoinaan Buffalo Sabresin toimesta NHL:n kuudennella kierroksella.

Hagel teki debyytin NHL:ssä kaudella 2019-20 pelattuaan yhden ottelun Blackhawksin riveissä. Viime kaudella otteluita kertyi 52 ja näissä syntyi 24 tehopistettä. Tällä kaudella on toistaiseksi 53 otteluun syntynyt 35 tehopistettä, mutta tehotilasto on karmeasti lukemassa -16. Hagel on tällä kaudella ollut joukkueen neljänneksi tehokkain pistemies heti Patrick Kanen, Alex DeBrincatin ja Seth Jonesin jälkeen. Peliaikaa hyökkääjälle on kertynyt reilut 17 minuuttia ottelua kohden.

Hagel on monipuolinen hyökkääjä, joka voi pelata monessa eri roolissa ja se tarkoittaa sitä, että hyökkääjässä on salaista arvoa. Uudelleenrakennuksen keskellä oleva Blackhawks ei hyökkääjällä käytännössä mitään tee ja hänen vaihtoarvonsa heiluu todella korkeissa lukemissa. Organisaatiolla ei ole tälle vuodelle enää ykköskierroksen varausvuoroakaan käytettävissä, joten se on varmasti joukkueella tähtäimessä vaihdossa syvyyshyökkääjästä, jonka perässä monet kärkiseurat varmasti ovat.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL