Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Huomasitko tämän murskavoittoon päättyneessä ottelussa? – Tähtihyökkääjä teki oudon tempun

Phil Kessel, Arizona COyotes
AOP

NHL:n edellisellä ottelukierroksella nähtiin todella mielenkiintoinen kuvio Detroit Red Wingsin ja Arizona Coyotesin välisessä ottelussa. Itse ottelu oli vierasjoukkueen murskaavaa näytöstä, mutta vierasjoukkueen tähtipelaaja teki todella oudon tempun.

Arizona Coyotes juhli hienoa 9-2 -voittoa Detroit Red Wingsistä keskiviikon vastaisen yön NHL-kierroksella. Coyotesin tehomiehenä hääri ottelussa Nick Schmaltz, joka iski otteluun 2+2 tehot. Schmaltz on tehnyt kahteen edelliseen otteluun hurjat tehot 4+7. Vähintään kolmen tehopisteen iltaa viettivät Clayton Keller, Jakob Chychrun, Nick Ritchie ja Barrett Hayton. Matias Maccelli ei saalistanut nelosen keskellä tehopisteitä.

Keller nosti maalillaan kauden kokonaissaldonsa 24 maaliin. Yhdysvaltalainen runkohyökkääjä on tehnyt tällä kaudella 20 maalia 5vs5 -pelissä, joka on koko NHL:n mittakaavassa jaetulla kuudennella sijalla. Eniten 5vs5 -pelissä maaleja on tehnyt Washington Capitalsin Alexander Ovechkin. Venäläistähdellä on kasassa 30 maalia.

Ottelun mielenkiintoisin hetki nähtiin ottelun ensimmäisessä vaihdossa. Coyotesin kokenut yhdysvaltalaistähti Phil Kessel tuli ottelun ensimmäiseen aloitukseen ja loi ensimmäisessä vaihdossa maalintekopaikan joukkueelleen. Maalia ei kuitenkaan siirtynyt ja Kessel lähti tuuletellen vaihtoon. Samalla Kessel poistui pukukoppiin ja jätti pelin siihen.

Hyökkääjä olisi halunnut pelata koko pelin, mutta päävalmentaja Andre Tourigny oli eri mieltä.

– Lapsen syntymä on hitokseen tärkeämpää kuin yksi jääkiekkopeli.

Kessel suuntasi hallilta suoraan lentoasemalle, josta organisaation järjestämä yksityiskone kuljetti pelaajan takaisin kotiin, jossa hänen vaimonsa odotti lapsen syntymää. Kesselille oli saatava ottelussa vähintään yksi vaihto tilille, jotta hyökkääjän hurja teräsmiesputki pelien suhteen pysyi elossa. Yhdysvaltalainen on pelannut urallaan nyt 956 ottelua putkeen NHL:ssä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL