Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Tässäkö on yksi tavoitelluimmista NHL-pelaajista siirtomarkkinoilla? – ”Jatkosopimus puun takana”

Andrew Copp jatkaa Jetsissä.
AOP

NHL:ssä siirtojen takarajaan on aikaa enää reilu viikko ja pelaajien ympärillä alkaa käydä kova kuhina. Monet NHL-organisaatiot ovat tulleet jo esiin sen suhteen, mitä aikovat tehdä siirtojen takarajalla. Yksi todennäköinen myyjä löytyy Kanadan puolelta, jolta löytyy muutama loistava kohde kaupattavaksi.

NHL:ssä GM Kevin Cheveldayoffin luotsaama Winnipeg Jets on jäämässä ulos NHL:n läntisen konferenssin pudotuspeleistä. Joukkueen kausi on ollut yllättävän vaikea ja sitä on vaikeuttanut huomattavasti se, että päävalmentaja Paul Maurice erosi tehtävistään kesken kauden uupumuksen takia. Mauricen lähdön jälkeen joukkue on pitkälti alisuorittanut. Tilannetta ei ole helpottanut se, että NHL:n eliittimaalivahteihin lukeutuva Connor Hellebuyck on ollut kaukana parhaasta tasostaan.

Jetsillä on tällä hetkellä yhdeksän pistettä matkaa suoraan pudotuspelipaikkaan, jota pitää hallussaan kaksi peliä vähemmän pelannut Minnesota Wild. Heikompaan villikortti-paikkaan matkaa on tällä hetkellä seitsemän pistettä. Heikompaa paikkaa pitää hallussaan Dallas Stars, joka on pelannut Jetsiä yhden ottelun vähemmän.

Tämä tarkoittanee sitä, että Jets on myyjänä NHL:n siirtojen takarajalla ja joukkue pyrkii haalimaan mahdollisimman paljon rakennuspalikoita tulevaisuuteen.

Yksi mielenkiintoisimmista pelaajista Jetsissä on hyökkääjä Andrew Copp. 27-vuotias yhdysvaltalainen pelaa sopimuksensa viimeistä kautta ja sillä on arvoa 3,6 miljoonaa dollaria. Copp on kesällä rajoittamaton vapaa agentti, eikä jatkosopimusneuvottelut Jetsin kanssa ole edenneet toivotulla tavalla, joten jatkosopimus on puun takana.

Coppista erinomaisen pelaajan mihin tahansa mestaruutta tavoittelevaan joukkueeseen tekee se, että hyökkääjä voi pelata niin keskellä kuin laidassa, ja on äärimmäisen luotettava molempiin suuntiin. Entinen neljännen kierroksen varaus on sen lisäksi ollut kova pistenikkari, sillä kahden viimeisen kauden aikana on syntynyt 106 kamppailuun yhteensä 71 tehopistettä, mikä on loistava määrä.

Hyökkääjästä on helposti saatavissa ykköskierroksen varausvuoro ensi kesän varaustilaisuuteen ja myös muitakin palikoita. Yhdysvaltalaisen perässä on eri lähteiden mukaan ainakin Boston Bruins ja Colorado Avalanche.

Jetsissä kannattaa katseita kääntää myös Paul Stastnyn, Dominic Toninaton ja Nathan Beaulieun suuntaan. Kaikki saattavat liikkua seuraavan 1,5 viikon sisällä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL