Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n pudotuspelitaisteluun kuuluvalle joukkueelle karmeita uutisia – ”Nämä eivät ole lyhytkestoisia…”

LA Kings Viktor Arvidsson
AOP

NHL:ssä läntisessä konferenssissa tiukasti pudotuspelipaikasta taisteleva Los Angeles Kings sai keskiviikkona karmeita uutisia. Kingsin joukkueen kolme merkittävää pelaajaa joutuivat loukkaantuneiden listalle ja ovat sivussa pitkään.

Los Angeles Kings taistelee tiukasti NHL:n läntisen konferenssin tyynenmeren divisioonassa pudotuspelipaikasta. Kings on divisioonassa tällä hetkellä toisena kolmen pisteen erolla Vegas Golden Knightsiin nähden. Divisioonaa johtaa Calgary Flames, joka on pelannut kaksi peliä Kingsiä vähemmän. Flamesilla on neljä pistettä enemmän kerättynä.

Kingsillä on ollut tosi vahvat viimeiset viikot NHL:ssä, sillä edellisestä kymmenestä ottelusta joukkue on onnistunut voittamaan kahdeksan. Tällä hetkellä Kings on kolmen ottelun voittoputkessa, kun Boston Bruins, Buffalo Sabres ja Columbus Blue Jackets ovat kaatuneet vieraskiertueella. Pitkän idän kiertueen jälkeen joukkue palasi kotiin ja pelaa seuraavasta kymmenestä ottelusta kotijäällään kahdeksan. Ainoat vierasottelut ovat San Jose Sharksin sekä Golden Knightsin vieraiksi.

Vieraskiertueelta joukkueelle tuli kuitenkin huonoja uutisia, sillä joukkueen runkopelaajia tippui sairastuvalle. Hyökkääjät Brendan Lemieux ja Viktor Arvidsson sekä luottopuolustaja Mikey Anderson ovat sivussa, ja heidän tilannetta seurataan viikko kerrallaan. Arvidsson on ollut kapteeni Anze Kopitarin jälkeen joukkueen toiseksi tehokkain pistemies 38 pisteellä ja samalla toiseksi paras maalintekijä 18 osumalla heti maammies Adrian Kempen jälkeen.

– Nämä eivät ole lyhytkestoisia loukkaantumisia, kommentoi päävalmentaja Todd McLellan pelaajien loukkaantumisia.

Yhdysvaltalaispuolustaja Anderson ei ole tehopisteiden puolesta merkittävä palanen, mutta puolustaja on toiminut Drew Doughtyn pakkiparina kellottaen kolmanneksi suurimpia peliminuutteja puolustajista.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL