Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Tässä on Patrik Laineen jatkosopimuksen vaihtoehdot!

Patrik Laine tarvitsee sopimuksen.
AOP

NHL:ssä Columbus Blue Jackets ja GM Jarmo Kekäläinen on tiukan paikan edessä lähiviikkoina, kun NHL:n siirtojen takaraja tulee vastaan. Siinä vaiheessa Kekäläisen tulee tehdä ensimmäinen päätös suomalaislaituri Patrik Laineen jatkon kannalta seurassa.

Patrik Laine on ollut viime viikkoina yksi NHL:n kuumimmista suomalaispelaajista ja samalla yksi NHL:n kuumimmissa pelaajista. Laine on pelannut tällä kaudella 30 ottelua NHL:ssä ja iskenyt näissä tehot 16+17. Viimeiseen viiteen otteluun Laine on tehnyt neljä maalia ja syöttänyt viisi osumaa.

Laine on ollut kahden ensimmäisen NHL:ssä vietetyn kauden jälkeen todella ailahteleva pelaaja, joka on parhaimmillaan ollut äärimmäisen kova maalintekijä. Laineen hyviä jaksoja onkin seurannut heikompia jaksoja, mutta tällä kaudella hyökkääjä on kyennyt tekemään yli pisteen per peli.

GM Jarmo Kekäläisen paine tähtihyökkääjänsä kanssa nousee, sillä nyt arvo on ollut siirtomarkkinoilla nousussa. Kekäläinen voisi Laineesta saada todella kovan vaihtoarvon markkinoilta nyt, sillä sopimusta on tämä kausi jäljellä ja kesällä tamperelainen on rajoitettu vapaa agentti.

Moni mestaruutta tavoitteleva joukkue ottaisi varmasti ilomielin lisää maalintekovoimaa hyökkäykseen Laineen muodossa, mutta mikäli Kekäläisen olisi järkevää tehdä kauppa, niin vaihdossa olisi tultava iso paketti.

Lähtökohtaisesti Kekäläisen tekemä kauppa saattaisi suurella todennäköisyydellä kääntyä tappioksi Blue Jacketsin puolesta.

Jatkosopimuksissa kaksi vaihtoehtoa

Mikäli Kekäläinen pitää Laineen itsellään ja lähtee neuvottelemaan jatkosopimuksesta, niin vaihtoehtoja vain kaksi.

Ensimmäinen vaihtoehto on kolmen vuoden mittainen sopimus, jossa Laineen keskiansio kautta kohden nousee nykyisestä 7,5 miljoonasta dollarista 9-11 miljoonaan dollariin. Kyseessä olisi niin sanottu ”siltasopimus”, jonka jälkeen tilannetta tarkastellaan uudestaan, tai pelaaja kaupataan eteenpäin viimeisen sopimusvuoden aikana.

Mikäli Kekäläinen uskoo, että Laineen taso säilyy ja mahdollisesti nousee, niin suomalainen GM lyö Laineelle tarjouksen, jossa vuosia on kuudesta maksimimäärään eli kahdeksaan ja palkka jää 8-9,5 miljoonaan dollariin kaudesta.

Suomalaishyökkääjä ei ole tällä hetkellä niin hyvä laitahyökkääjä, että häneen olisi järkevä antaa supertähtien rahasummia pitkällä sopimuksella. 8×9 -tyylinen sopimus olisi lähestulkoon maksimi, jonka hyökkääjälle voi näillä näytöillä antaa.

NHL:n parhaista laitahyökkääjistä esimerkiksi Mark Stone ja Nikita Kucherov pelaavat 9,5 miljoonan dollarin sopimuksilla, ja Laine ei ole näitä pelaajia parempi kokonaisvaltaisessa pelissä, vaikka maaleja hyvin välillä iskeekin.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL